Abdülvahid Edelgiriev'in hanımı Zalina Tarzaeva, sınırdışı edilmek üzere götürüldüğü karakoldan serbest bırakıldı.
Suudi Arabistan: Suriye'de katılacağımız bir kara operasyonu Esad'ı değil, sadece IŞİD'i hedef alacak.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanan 2 asker ve 1 polis kaldırıldığı hastanede şehit düştü.
Gazete yer alan bir haberde, Türkiye'nin ABD'nin rızası olmadan Suriye'ye doğrudan müdahale etmesinin beklenmediği belirtiliyor.
Ankara'daki saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi
PYD elebaşısı Müslim, Esad’dan “Türkiye’yi vurun” talimatı alınca katliamı Salih Neccar’a ihale etti. YPG’li cani de yüreğimizi yaktı
Alçakça saldırının ardından 'Türkiye Yalnız Değildir' ifadelerinin yer aldığı etiket milyonlarca kullanıcı taraından paylaşıldı.
TSK, Ankara’daki hain terör saldırısının ardından Haftanin’de, terör örgütü liderlerinin hedef alındığı hava harekatı düzenledi. Başbakan Davutoğlu operasyonla ilgili yaptığı a�
Myanmar ordusu, Arakan halkını ekonomik yollarla tehdit etmeye devam ediyor...
Economist dergisi, Suriye'de çatışma devam ederken, Rusya'nın bölgeye girmesiyle gidişatın değiştiğini yazdı...
Ankara saldırısında yaşamını yitiren 28 kişinin kimliğinin belirlendiği bildirildi...
Irak'ta bir petrol tesisinden radyoaktif madde çalındı. Açıklama, dünyayı alarma geçirdi.
Çevre Bakanlığı, 1 Kasım 2015’ten önce yapılan kaçak yapılara elektrik, su ve doğalgaz bağlamaya izin verecek bir yasa tasarısı hazırlıyor.
Ankara'da bombalı saldırıyla 28 kişiyi katleden Suriyeli Salih Neccar'ın 8 Temmuz 2015 tarihinde Mardin'den sığınmacı gibi Türkiye'ye giriş yaptığı ortaya çıktı.
Hasan Cemal, Oya Baydar ve Baskın Oran'ın da bulunduğu 200'den fazla gazeteci, yazar ve akademisyen Türkiye'ye karşı terör örgütü PYD'ye destek oldukları bir bildiri yayınladı.