Çorum’da 50 yaşındaki Öznur T., 14 yaşındaki engelli kızını, altına teker koydurttuğu koltukla sokaklarda gezdiriyor.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, IKBY ile Irak arasında arabuluculuk yapabileceklerini ve hatta Erbil'in haklarının korunması için de garantör olabileceklerini açıkladı.
1988 yılından bu yana Dağlık Karabağ'ın da aralarında bulunduğu Azerbaycan topraklarını işgal eden Ermenistan, bazı Azerbaycan topraklarını Bakü’ye iade edebileceğini açıkladı.
Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı gönderilen yaklaşık 30 vagon askeri araç, demiryoluyla Hatay'a ulaştı.
İhvan'ın resmi sözcüsü Fehmi, Mısır'da gelecek yıl gerçekleştirilmesi planlanan cumhurbaşkanlığı seçimini tanımayacaklarını söyledi.
ABD Başkanı Trump, "BM'nin dünyadaki insanların tekrar güvenini kazanmasını istiyoruz. Bunun için BM bütün yönetim birimlerini hesap verebilir hale getirmeli, süreç yerine sonuçlara odak
İran destekli ve mezhepçi yaklaşımıyla bilinen Haşdi Şabi milisleri, referandumun yapılacağı Kerkük kentinde ağır silahlarla askeri güç sevkiyatı yaptı.
FETÖ'nün avukatlık yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Bank Asya Ortakları avukatı Süleyman Taşbaş, Bylock'a 171 bin 647 kez erişim sağladığı ortaya �
İspanya Maliye Bakanlığı, Katalonya özerk yönetiminin tüm mali kaynaklarına el konulduğunu açıkladı.
AB Komisyonu'nun eski Başkan Yardımcısı Verheugen, "Gelecek Alman hükümetine AB'deki ortaklarıyla yeniden inanılır ve uzun vadeli bir Türkiye politikasını geliştirmesini öneriyorum." ded
Pakistan Anayasa Mahkemesinin kararıyla başbakanlıktan uzaklaştırılan Navaz Şerif'in eşi Gülsüm Navaz Şerif, ara seçimden galibiyetle çıktı.
İspanya'da yaklaşık bin kadar entellektüel, Katalonya'daki bağımsızlık referandumu girişimine karşı bir bildiri yayımladı.
Alperen Ocakları ve bazı Türkmen derneklerinin katılımıyla, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) referandum kararını protesto amacıyla Güvenpark'ta "Kerkük" mitingi düzenlendi.
Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, Musul'un batısında bulunan Mecarin köyünde bölgenin kontrolünü sağlayan Haşdi Aşair (Sünni aşiret güçleri) mensuplarının eğitildiği bir oku
IKBY'nin 25 Eylül'de düzenleyeceği bağımsızlık referandumu ile ilgili açıklamada yapan İran, olası bir bağımsızlık ilanında sınır kapılarını kapatacaklarını açıkladı.