Eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek hakkında, Ankara merkezli "usûlsüz dinleme" soruşturması kapsamında da tutuklama kararı verildi.
Türkiye sınırına gelen ve birkaç gündür bekletilen yaklaşık 350 Suriyelilerin geçişine izin verildi.
Boston'da IŞİD sempatizanı şüphesiyle takip edilen genç, FBI ajanları tarafından sırtından vurularak öldürüldü
Ukrayna’nın doğusundaki çatışmalar bir madenin elektriğinin kesilmesine neden oldu. 350’yi aşkın maden işçisi yeraltında mahsur kaldı.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, muhalefet partilerinin asgari ücret vaatlerinden dolayı iş adamlarının kendisine dert yandığını anlattı.
Şırnak merkezi ve Silopi İlçesi'nde PKK'nın şehir yapılanmasına operasyon düzenlendi. İlk belirlemelere göre 43 kişi gözaltına alındı
Meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programları mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı 26 Temmuz'da yapılacak.
Uygurlar, Çin'in yayınladığı Beyaz Kitap'ta terörist olarak nitelendirilmelerine tepki gösterdi
Adana'da tartıştığı karısını bıçakla öldüren adama tahrik indirimi uygulanarak 20 yıl hapis cezası verildi. Koca “Elimdeki cismin bıçak olduğunu bile fark etmedim” diye savunma yapt
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinin karşısındaki köylerde yaşayan Arap ve Türkmenler, PYD ile ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin işbirliğiyle seçim öncesi göçe zorlanıyor. Y
Gülen Cemaati'ne yönelik 'paralel yapı' soruşturması kapsamında 'askeri liselere giriş sınavlarında usulsüzlük' yapıldığı gerekçesiyle Kayseri'de operasyon başlatıldı. 8 kişi hakk�
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, katıldığı özel bir televizyon programında, yeni dönemdeki hedeflerini ve TOKİ’nin amacını anlattı.
IŞİD'le savaşmak için Samarra'da görev alan Telaferli polisleri hedef alan ve bomba yüklü askeri aracın kullanıldığı intihar saldırısında 50'ye yakın Türkmen öldü. Hayatını kaybed
Telefon ile internet, kablo ve uydu-TV abonelerinin borç ödemelerini e devlet üzerinden yapacakları yeni bir düzenleme yapılıyor.
İsrail basınına konuşan ABD Başkanı Obama, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Filistin konusundaki tavrının İsrail'in itibarını tehlikeye attığını söyledi.