CIA Direktörü John Brennan'ın kişisel e-postaları olduğu belirtilen 6 belge yayımlandı
Mina izdihamıyla ilgili 34 ülkenin açıkladığı kayıp rakamı 2 binin üzerinde
Katar Dışişleri Bakanı, "durum gerektirirse", Türkiye ve Suudi Arabistan ile işbirliği yaparak Suriye'ye askeri müdahale gerçekleştireceklerini bildirdi.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Kaymakamlık ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu binaya PKK'lılar bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.
İngiliz Times Gazetesi, Suriye'deki Kürt güçlerinin Rusya ile yakınlaşmasının ABD'yi rahatsız ettiğini yazdı...
İsrail polisi Kudüs'te, Yahudi yerleşimcileri bıçaklamaya çalışan bir Filistinli zannettiği Yahudi yerleşimciyi yanlışlıkla öldürdü.
ABD'de 2016 Başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti içindeki yarışı lider olarak devam ettiren iş adamı Donald Trump, ABD'deki bazı camileri kapatabileceğini söyledi.
İçişleri Bakanlığı'ndan, bireysel veya toplu olarak yapılmak istenen barışçıl tüm gösterilerle terörist saldırıların hedefi olabilecek devlet büyüklerinin, sosyal, kültürel ve eko
AA'ya göre, Ankara'daki saldırıyla ilgili yokluğunda tutuklama kararı verilen 9 şüpheliden Y.D.'nin, IŞİD’in "Antep Emiri" olduğu, "Ebu Ali" kod ismi kullandığı belirlendi.
Filistin'deki İslami Hareket'in liderlerinden Kemal Hatip bir konferansa katılmak için Türkiye'ye gelecekti. Ancak İsrail tarafından kendisine yurt dışına çıkış yasağı getirildi.
Yeni Şafak gazetesi tarihi bir çağrıda bulunarak 'Başka Türkiye yok' kampanyası başlattı.
Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 8 Eylül'de Kırşehir'de PKK protestoları sırasında işyeri ve HDP binasına saldırılarla ilgili 59 kişi hakkında işlem yapıldığını ve 16 kişinin ise
Norveç'te Oslo'nun şehir merkezine özel araç sokulmasına 4 yıllığına yasak getirilme hazırlıkları yapılıyor
Myanmar'da askeri cuntadan beri yapılacak ilk seçimde gözlemciler, 1 milyonu Milyonu Müslümanlar'ın olmak üzere toplam 4 milyon oyun kullanılamayacağını belirtti
İstanbul'da pazar günü IŞİD'çi suçlamasıyla gözaltına alınan Türkistanlılar serbest bırakıldı. Türkistanlılar Vakfı, bu kişileri IŞİD'çi olarak gösteren haberleri kınayarak, "