Siirt'te bir okulun yakınında 5 kalaşnikof, 5 el bombası, 5 kilogram C4 patlayıcı, tüpler, çuvallar ve yağ tenekelerinin içinde 152 kilogram amonyum nitrat bulundu
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, muhaliflerin kontrolündeki İdlib vilayetinde iki bölgeye Rus savaş uçaklarının düzenlediği hava saldırısında 11 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, merkez Sur İlçesi'nde 3 gündür süren operasyonlarda 1 kişinin öldüğünü, 2 güvenlik görevlisinin yaralandığını ve gözaltına alınan 6 kişiden bir
İsrail’de yapılan bir ankete göre, İsraillilerin yüzde 53’ü saldırıda bulunduğu iddia edilen Filistinlilerin, yakalansalar bile öldürülmelerini destekliyor.
Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen, ordudaki Müslüman askerler içinimam görevlendirilip görevlendirilmeyeceği ile ilgili konuştu.
Mısır Savunma Bakanlığı, ekim ayı içerisinde Gazze sınırındaki 31 tünelin yıkıldığını açıkladı
Rus Hava Kuvvetleri'nin Suriye'deki saldırıları, ülke içinde yeni sığınmacı akınına neden olurken, bombalardan kaçan binlerce Suriyeli için yeni kamplar oluşturuluyor.
Hakkâri'nin Şemdinli ilçesinde arazide buldukları cismin patlaması sonucu ağır yaralanan 2 çocuk hastaneye kaldırıldı.
Ankara'da hakkında uzaklaştırma kararı olan kişi, 5 yıl önce boşandığı kadını çocuğunun gözü önünde tüfekle vurdu.
Göç akınının yoğun olduğu bazı Yunan adalarında, ölen sığınmacıları defnedecek yer kalmadığı bildirildi.
Sultan Abdülhamid zamanında devletin otuz küsur sene boyunca idare merkezi olan Yıldız Sarayı, Cumhurbaşkanlığı’na tahsis edilecek ve ciddî bir restorasyonun ardından “Cumhurbaşkanlığ
CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Umut Oran, seçildiği takdirde 2019'daki seçimde adayının Kılıçdaroğlu olacağını söyledi.
Seçim sonrasında olağanüstü kongre taleplerinin dillendirildiği MHP’de kulisler hızlanırken, Bahçeli, muhaliflerin adayını yönetime almayı planlıyor.
Hamas yöneticisi Heniye, Mısır'ın balıkçılara ateş açmasını Filistin halkının kanını küçük görmek olarak nitelendirdi
Yeryüzü Doktorları'nın araştırmasına göre Suriyeli çocukların yüzde 77'si çatışmalara şahit olurken üzde 66'sının bir yakınını kaybetti ve çoğu mutsuz