Hakkari'nin Şemdinli, Çukurca ve Yüksekova ilçesindeki bazı alanların, 15 gün süreyle "özel güvenlik bölgesi" ilan edildiği bildirildi.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşanan olaylardan zarar gören 603 esnafa Başbakanlık tarafından gönderilen ödenekle 1 milyon 753 bin lira yardım yapıldı.
Diyarbakır'da aralarında HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ında bulunduğu gurup polise bomba attı.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Rusya'nın "başkalarına insan hakkı dersi vermeye çalışmasının kara mizah örneği olduğunu" söyledi.
Rusya, Türk hava sahasını ihlal ettiği için vurulan uçaktaki pilotunun ölümünden sorumlu tuttuğu kişinin yargılanmasını istedi.
Rus uçaklarının bombaladığı Lazkiye yakınındaki Kürt Dağı bölgesinde Suriye Ordusu ile Kürt savaşçılar arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.
İran, Hürmüz Boğazı'ndaki Amerikan uçak gemisi yakınına füze fırlattığı haberlerini yalanladı.
Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde teröristlerce kaldırıma yerleştirilen el yapımı patlayıcının, polis aracının geçişi sırasında patlatıldı.
Öfkesinin prangasına vurulmuş insan için şiddet, kurtuluştur. Kurtuluş için tek yol olarak görülen şiddet; ölümleri yaşatan ama acıları dindiren, korkuları azaltan ve kitleleri ruhen
Diyarbakır Valiliği, Sur'da basın açıklaması, toplantı, gösteri yürüyüşü, miting, stant açma, çadır kurma gibi etkinlikleri yasakladı.
İnanmak, insanın potansiyelini harekete geçiren en önemli etkendir. Bir insan gerçek anlamıyla inandığında, o inancı uğruna her türlü fedakârlığı yapabilecek bir psikolojik vasata sah
Mısırlı gazeteci ve televizyon programcısı Ahmed Musa, Türkiye ve Erdoğan hakkında skandal açıklamalarda bulundu.
Meteoroloji'nin günler öncesinden gelen uyarılar sonucunda şiddetli kar yağışı yurt genelinde etkili olmaya başladı. Meteoroloji mevcut durumun etkisini artıracağını uyarısında bulundu
Rusya, Türkiye ile 1997'de imzaladığı bir işbirliği anlaşmasından tek taraflı olarak çekildi.
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rusya Başbakan Yardımcısı Dmitriy Rogozin'i 'istenmeyen adam' ilan etti.