Savaşla ilgili âyetlere bakıldığında İslâm'ın, ancak zulmü, din yüzünden baskıyı ve haksız saldırıyı ortadan kaldırmak için buna izin verdiği görülmektedir. Allah Teâlâ'nın h
Hollanda ile yaşanan gerilim sürecinde bana en çarpıcı gelen sözü, orada yaşayan bir “Gurbetçimiz” söylemiş. Dün Vatan'dan Murat Çelik'in sütununda okudum. Türk ve Hollandalı yöneti
2017 Avrupa seçim maratonunda, çeyrek final sonuçları belli oldu. Aşırı sağın yükselişinin ve AB karşıtlığı çıkışının ne dereceye varabileceği, turun Hollanda ayağında ilk mes
Belediyelere kayyum atanmasına, HDP'li vekillerin tutuklanmasına ses çıkarmadı halk. PKK'nın tüm eylem çağrılarını reddetti. Bu açıktan örgüte karşı bir tavırdı. Hem de kahramanca
Toplumumuzun iyiye gitmesi için en büyüğünden en küçüğüne hepimizin görev bilincine, görev ahlakına, görev tanımına riayet etmemiz gerekiyor.
Kocaeli'de FETÖ/PDY'nin kriptolu haberleşme programı ByLock'u kullandığı iddiasıyla hakim karşısına çıkan eski emniyet müdürü, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Başbakan Binali Yıldırım’ın Hollandalı mevkidaşı Mark Rutte’nin kendisinden telefonda Rotterdam’daki kriz nedeniyle özür dilediğini açıklamasının ardından Amsterdam da bir açıklam
Hollanda'daki seçim sonuçlarını değerlendiren Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Avrupa o eski günlere gidiyor" dedi.
ABD'de yayınlanan veriler; Vietnam, Irak ve Afganistan'da savaşan eski askerlerdeki intihar vakalarındaki artışı ortaya koyuyor.
2008 yılında Galler'de bir köpeğin saldırısına uğrayan dört yaşındaki bir kız çocuğuna ait fotoğraf, sosyal medyada 'Müslümanların saldırısına uğrayan İsveçli kız' olarak payl
Çin'deki aşırı hava kirliliğinin, binlerce kilometre mesafeye rağmen Arktika'daki buzulların hızlı erimesiyle bağlantılı olduğu belirtildi.
ASELSAN yerli elektrik motoru üretti. Motorun kullanıldığı bir de otobüs üretildi ve bu otobüs 10 dakikada şarj olabiliyor.
Merkel, Hollanda'daki seçimleri Başbakan Mark Rutte'nin liderliğindeki merkez sağ partisi VVD'nin kazanmasını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.
Hollanda'daki parlamento seçimlerinin galibi Özgürlük ve Demokrasi İçin Halk Partisi (VVD), Başbakan Mark Rutte'ye Türkiye'ye karşı daha uzlaşmacı bir ton kullanılmasını önerdi.