11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter hesabından IKBY referandumuyla ilgili uyarılarda bulundu.
Terör örgütü PKK/PYD, Suriye'nin en zengin petrol sahalarının yer aldığı Deyrizor ilinin kuzeydoğu kırsalındaki en büyük gaz üretim tesisinin kontrolünü ele geçirdi.
Rejimin, muhaliflerin kontrolündeki Doğu Guta'daki Ayn Terma beldesini ele geçirmek amacıyla saldırıları sürüyor.
Hindistan'da 70 yaşındaki bir guru, 21 yaşında bir genç kıza tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı.
Almanya'nın başkenti Berlin'deki bazı belediyelerin, Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerince okullarda verilen Türkçe derslerine yönelik yeni düzenlemeleri velilerin tepkisini çekti.
Üsküdar'daki evlerinde öldürülen Suriye'nin önde gelen muhalif aktivisti Orouba Barakat ile 22 yaşındaki gazeteci kızı Halla Barakat için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Anne-k�
Önce içimizdeki pisliklerden arınalım. Önce değişmesi gereken biziz. Biz kişi, parti, vakıf, dernek, cemaat, her ne ise kendimizi değiştirmeden Allah bizim hakkımızdaki hükmünü değiş
Kuzey Irak referandumuna sayılı günler kala Türkiye'nin sert tepkileri sonrası Barzani cephesinden peş peşe Erdoğan paylaşımları yapıldı.
Onun için de, ‘kürd ağası’ Mesud Efendi’ demeyi tercih ettim. Kürdçe ‘Keko, Heval..’ gibi kelimeleri de yazabilirdim. Ama ‘Ağa’ ve‘Efendi’ kelimelerinin kürd dilinde de saygı ifades
Türkiye'de İdlib'e müdahale konusu tartışılırken sınırın öte yanında da böyle bir müdahale karşısında ne yapılacağı münakaşa ediliyor.
Mısır'ın başkenti Kahire'de tutukluluğu sırasında 89 yaşında vefat eden eski Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Mehdi Akif'in cenazesi defnedildi.
Irak’ın stratejik Sincar bölgesinde İran destekli Haşdi Şabi milisleri ve PKK’ya bağlı YBŞ unsurları arasında çatışma çıktı. Sincar Dağları’nın Suriye sınırına yakın batı b�
Mısır'da Müslüman Kardeşler Teşkilatı Sözcüsü Fehmi, eski Müslüman Kardeşler Teşkilatı Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Mehdi Akif'in vefatının, "sistematik bir cinayet" olduğunu
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantı 2 saat sürdü
İBB Başkanlığı görevinden istifa eden Kadir Topbaş'ın yerie gelecek olan ismin nasıl seçileceği merak konusu. Süreç, Belediyeler Kanunu'ndaki 45. ve 46 maddelere göre işlenecek.