İspanyol polisi ve jandarması, Katalonya'daki bağımsızlık referandumuna izin vermedi, oy kullanılmak için hazırlık yapılan merkezlere baskınlar yaptı. İspanya İçişleri Bakanlığı, o
Oxford Üniversitesi, Arakan'daki Müslümanlara yönelik katliamlara göz yuman Myanmar lideri Aung San Suu Çi’nin portresini asılı olduğu salondan kaldırdı.
Kerkük-Hayfa petrol boru hattından kısaca bahsedelim. 4 Ocak 1935 günü faaliyete geçen, henüz İsrail devleti kurulmamışken ve bölge İngiliz yönetimi altındayken, Irak’ın Kerkük kenti
Araştırmaya göre, hane başına düşen akıllı cihazların sayısı ABD’de ve Almanya'da 11, Fransa'da 10 ve İngiltere'de ise 9'u buldu.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İsrail'e domates tohumu ihraç edildiğini belirtti.
Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile ASEAN arasındaKİ ortaklığın ele alınacağı Türkiye-ASEAN İlişkileri başlıklı uluslararası konferansın Ankara'da düzenleneceğini açıkladı.
Gazze'de devam eden elektrik krizi ve arıtma tesislerinin çalışmaması sebebiyle su kaynaklarındaki kirlilik oranının yüzde 98'lere kadar yükseldiği öğrenildi.
Trump, ABD yönetiminin Porto Riko'daki kurtarma çabalarını eleştiren San Juan kenti Belediye Başkanı Carmen Yulin Cruz'a Twitter'dan cevap verdi.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Kore Yarımadası'ndaki gerilimin düşürülmesi çağrısında bulunarak, Kuzey Kore'nin füze denemelerine son vermesinin zorunluluk olduğunu söyledi.
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Irak'taki gayrimeşru referandum hakkında, Türkiye bakımından hiçbir hukuki geçerliliğinin olmadığını belirtti.
Yapımcı ve senarist Bozdağ, "İyi bir bütçe ve zamanlamayla 45 dakika dizi çekiyorlar. Bu bütçelerle 'Vikingler'den, 'Game of Thrones'tan daha iyi projeler çıkaracak gücümüz var." dedi.
Ömer Çelik, IKBY referandumuna ilişkin açıklamada bulundu. Çelik, 'Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kerkük konusundaki hassasiyetimizi koruyacağız, Türkmenler konusundaki hassasiye
ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti.
Emrah Serbes'in hava yastığındaki kanından kaza günü alkol ya da başka bir madde kullanıp kullanmadığı araştırılıyor.
Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesi kırsalında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Hatip Çağlar'ı öldüren PKK'lılar etkisiz hale getirildi.