Sosyal Medya

Güncel

Belediyelere Bylock operasyonu!

FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, ByLock kullandıkları iddia edilen İstanbul'daki bazı belediyelerde çalışan ve daha önce görev yapmış 112 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.



Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, İstanbul'daki bazı belediyelerde çalışan ve daha önce görev yapmış 112 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Ä°stanbul Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen FETÖ'nün ÅŸifreli haberleÅŸme programı olan ByLock kulanıcılarına yönelik soruÅŸturması sürüyor.

Bu kapsamda Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi ile 18 ilçe belediyesinde halen çalışan ve daha önce görev yapanların da aralarında bulunduÄŸu 112 kiÅŸi hakkında, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan gözaltı kararı verildi. 

Ä°stanbul Organize Suçlarla Mücadele Åžube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması için Ä°stanbul merkezli 8 ilde operasyon baÅŸlattı. Belirlenen adreslerde gerçekleÅŸtirilen aramalarda, ÅŸu ana kadar 35 kiÅŸinin gözaltına alındığı bildirildi. 

Diğer şüphelilerin yakalanması için operasyonlar sürüyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.