Türkiye Bankalar Birliği, bankalara yönelik tavsiye kararında, zor durumdaki kredi borçlarının 24 aya kadar vadelendirilmesini önerdi.
Almanya’da aşırı sağ olarak bilinen Almanya için Alternatif Partisi, küçük bir Yahudi grup tarafından destek görüyor.
Hafta sonu gerçekleşen AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı'nda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, “Dönüşleri hızlandırılmalı, bazı bölgelerde ciddi sıkıntı yaratıyorlar. Bayramda gid
Ataşehir Belediyesi İhale Komisyonu'nda görevli 5 kişi, "ihaleye fesat karıştırmak" ve "resmi belgede sahtecilik" iddiasıyla gözaltına alındı.
Adana’da bir bankanın özel güvenlik görevlisine MİT’in adresini sorduktan sonra kaçan şahıs polisi alarma geçirdi.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, "Mahkumiyet verilen rahibin yattığı süre dikkate alınarak serbest bırakılacağını düşünüyorum" dedi.
Murat Bardakçı -Habertürk
Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
Yasin Aktay- Yeni Åžafak
İran'ın başkenti Tahran'da altın ve döviz piyasasında yolsuzluk ve manipülasyon yaptıkları gerekçesiyle şu ana kadar 147 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
İsrail makamları, 30 yıllık mahkumiyetinden sonra 54 yaşındaki İsrail vatandaşı Filistinli Mahmud Cebbari'ni serbest bıraktı.
Erzurum 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen FETÖ/PDY davasının iddianamesinde terör örgütünün iletişim hileleri yer aldı. İddianamede, mesajlaşma uygulamalarındaki sahte ve gerç
30 yıldır İsrail'in hapishanelerinde bulunan 54 yaşındaki İsrail vatandaşı Filistinli Mahmud Cebbari serbest bırakıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kızılcahamam Kampı kapanışında konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili "Bunun ülkemizde olması çok üzücü. İnşallah arzu etmediğimiz durumla karşı karşıya kalmayız. Bu işin takibindeyim. S