Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, "Herkes yasaların uygulanmasını ister, kendisi hariç. Milletvekilleri olarak ifade ediyorum, bizim şu an en önemli işimiz ne?
Norveç'te mültecilerin yaşadıklarını hissetmek için astronotlarinkine benzer özel giysilerle Akdeniz'de bir kurtarma gemisinden suya atlayan Göçmen Bakanı Sylvi Listhaug sosyal medyada alay
Almanya'da hava birliği indirme tatbikatı gerçekleştiren ABD ordusunun havadan attığı zırhlı araçlar, paraşütleri açılmayınca yere çakıldı.
MHP’de muhalif isimlerden MeralAkşener’in ihraç durumu, Sinan Oğan’ın ise geri dönüşüne ilişkin yargı sürecinin bitmemiş olması nedeniyle aday olamayacağı öne sürülüyor.
Kamışlı'da sözde özerklik ilan eden PYD, buradaki petrol rezervlerine de hakim olmak isteyince, bu plan Esad'ın işine gelmemiş.
Tunceli-Elazığ karayolunda askeri aracın geçişi sırasında patlama oldu. Patlamada 3 askerimiz şehit oldu.
Hüseyin Tevfik Paşa, asker, eğitimci, bilim ve devlet adamı vasıflarını bünyesinde bulunduran ve bu vasıfların hakkını fazlasıyla veren müstesna bir şahsiyettir.
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu'nu düzenleyen kanuna göre işe alımlarda adayların mezun olduğu üniversite ile ilgili ayırım yapılamayacak, gebelik ve çocuk nedeniyle başvuru re
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Time tarafından 1999'dan beri hazırlanan en etkili 100 isim listesinde yer aldı. Dergi Erdoğan'ı "ortadaki adam" olarak nitelendirdi
ABD Başkanı Barack Obama'nın ABD Avrupa Komutanlığına aday gösterdiği General Curtis Scaparrotti, Türkiye'nin çok sayıda sorunla karşı karşıya olduğunu ve göreve gelmesi durumunda bu
Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi Sözcüsü Salim el-Muslat, Cenevre görüşmeleri konusunda açıklamada bulundu...
Kıbrıslı Türk iş adamı Asil Nadir, uzun yıllar tutuklu olduğu İngiltere'den Türkiye'ye iade edildi. Nadir, Heathrow Havaalanı’ndan İstanbul'a geldi.
MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin muhaliflere yönelik "Ezer geçeriz" çıkışına, "Vallahi belinde silah olanlar beni ezemedi" dedi.
Almanya eski Cumhurbaşkanı Wulff, "Bu kadar çok Türk kökenli askerimiz olmasaydı ordumuz bu kadar etkin olmazdı.'' dedi.
İngiltere 020 yılına kadar ülkeye kabul edilecek 20 bin sığınmacıya ek olarak 3 bin çocuk sığınmacı alacak