Yayınlanan yeni Kanun Hükmünde Kararname ile kamuda çeşitli alanlarda göreve iade edilenler ve görevden alınanlar açıklandı.
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Almanya'nın başka ülkelerden, özellikle Türkiye'den gelen insanlar olmadan bu kadar güçlü olmayacağını söyledi.
Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı sona erdi. Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, "Fırat Kalkanı Harekatı başarılı bir şekilde sonuçlandırıldı." dedi.
AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, hazırladığı "Kararımız Evet Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Sorular ve Cevaplar" kitapçığıyla anayasa değişikliğine ilişkin merak edilen
Gülen örgütünün 'hava kuvvetleri imamı' olduğu iddia edilen firari Adil Öksüz'ün 21 Temmuz 2016'da ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu'ndan aranmasıyla ilgili, ABD’nin Ankara Büyükelçil
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 15 Temmuz iddianamesinde "Gülen örgütü Öcalan'ı öldürmek istedi" ifadesi yer aldı.
FETÖ'nün yayın organlarında adliye muhabirliği yapan Hanım Büşra Erdal, attığı tweetleri 'espri' diye savundu.
İçişleri Bakanı Soylu, "Bugün Avrupa ile yaşadığımız bu sürtüşme, Türkiye'nin rol dağılımına itirazıdır" dedi.
Sırp İlerleme Partisinin (SNS) Kosova'da Sırp nüfusunun yoğun yaşadığı Leposavic beldesinde düzenleyeceği mitinge, Kosovalı Arnavutlar tepki gösterdi.
15 Temmuz gecesi Binbaşı Enver Muratoğlu'nun teslim olduğu sırada "Evet darbeden haberim vardı. Burayı kontrol altına almaya gelmiştik. Ben de cemaattenim." dediği ortaya çıktı.
Güneydoğu Anadolu Projesi'nin (GAP) önemli ayaklarından biri olan ve Diyarbakır'da yapımı süren Silvan Barajı, iki yıl sonra tamamlanacak.
Ankara Valiliği, "Hayır’ı dağıtamazsın, Evet dağıtacaksan dağıtabilirsin" diyen kişinin polis değil TMMOB üyesi olduğunu tespit etti.
İngiltere, Lizbon Anlaşması'nın 50. maddesini işleme koyarak, 44 yıllık üyeliğin ardından Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecini resmen başlattı.
İsveç Devlet Radyosu, 'Türkiye'nin Avrupa'daki lobi örgütünün İsveç'te casusluk faaliyeti yürüttüğünü' iddia etti.
Diyarbakır Sur'da DBP'li belediyeye ait iş makineleriyle PKK'nın talimatı doğrultusunda çukur kazdıkları belirlenen 2 kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 60 yıla kadar hapis ce