İsrail Parlamentosu (Knesset), "İsrail'i Yahudi halkının ulusal devleti" olarak tanımlayan yasa tasarısının hazırlık okumasını onadı.
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu İran'ın 'nükleer silah' geliştirdiğini iddia ederken bazı ABD'li yetkililer de İsrail hava kuvvetlerinin Suriye'de İran'ın İsrail'e saldırmak için na
Kemal Öztürk, Şirin Payzın'ın sunduğu Ne Oluyor? programında Saadet Partisi'nin yaptırdığı anketi açıkladı.
Muhalefetteki 4 partinin ittifak için anlaştığı bilgisinin basına yansımasının ardından, SP'li bir yetkili CNN Türk yayında bulunan gazeteci Kemal Öztürk'e mesaj atarak 'henüz net bir �
CHP, İYİ Parti, SP, ve DP ittifak konusunda anlaşmasının ardından CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den bir tweet geldi.
Lübnan'daki Hizbullah örgütü, Fas'ın "örgüt liderlerinin Polisario Cephesi'ne fon sağladığı ve onlara eğitim verdiği" yönündeki suçlamasını reddetti.
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Akşener, Cumhurbaşkanlığı'na adaylığını açıklayan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'na başarılar diledi.
Samsunlu 20 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti'ye başvurdu.
Fas, 'Hizbullah örgütü ile Polisario Cephesi arasındaki ilişkinin ülke güvenliğini ve istikrarını tehdit ettiği gerekçesiyle' İran ile diplomatik ilişkilerini kestiğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Azerbaycan milletvekili Gudrat Hasanguliyev, Ermenistan'daki durumun iç savaşa dönüşebileceği konusunda uyarıda bulunarak Bakü'nün bu fırsatı değerlendirmesi ve Dağlık Karabağ'ı geri a
'Adayımız CHP'li olsun' diyen kadınlara cevap veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Size Trump'ı getireceğim' dedi.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, alt yapı sorunlarının bulunmadığını belirterek, "Adaylara ilişkin teklifte bulunulduğunda, herkese imzasını aldıktan sonra bir örnek ver
Ortadoğu'yu kan gölüne çeviren işgalci İsrail'in, Filistin halkını görmezden gelip kendi devletini kurmaya çalıştığı sürece Japonya Başbakanı'ndan iki devletli çözümü ve bölgede
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Cuma günü Cumhurbaşkanı adaylarını açıklayacaklarını söyledi.