Güney Kore Savunma Bakanlığı, Kuzey Kore'nin propaganda yayınları yaptığı hoparlörleri sökmeye başladığını açıkladı.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasının doğuracağı sonuçlara karşı uyardı, "Filistin yönetimi, İsrail ve ABD ile ilişkilerinde y
Mustafa Demir'in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından Fatih Belediyesi'nde yapılan seçimde yeni başkan Hasan Suver oldu.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "İşçimizin hakkının takipçisi, işverenimizin istihdam gücünün destekçisi, üretime katılım sağlamasının mücadelecisiyiz."
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, telefonda İran'ın nükleer programını görüştü.
Uluslararası Para Fonu IMF, Türkiye'nin 2017'de yakaladığı yüzde 7,4'lük güçlü büyüme performansını, başta cari açık ve enflasyondaki dengesizlikleri gidermek için fırsata dönüşt
AK Parti’nin seçim strateji ekibinde yer alan Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Başbakan Binali Yıldırım'ın başkanlık ettiği son genişletilmiş il başk
Dün İsrail parlamentosunun Netenyahu ve Liberman'a savaş kararı alabilme izni vermesinin ardından ABD Dış İlişkilerinden gelen çelişkili İranla nükleer silahsızlanma anlaşması açıkl
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İsrail'in ele geçirdiği belgelerin İran'ın nükleer program konusunda "doğruları söylemediğine dair bir şüphe bırakmadığını" söyledi.
Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in, Kuzey Kore ile gerçekleşen barışçıl görüşmeler sonrası, adının Nobel Barış Ödülü için geçmesini yorumladı.
Yeni Akit yazarı Kenan Alpay, Özden Örnek'in hayatını kaybettikten sonra yeniden alevlenen kumpas tartışmalarını farklı bir açıdan köşesinde değerlendirdi.
Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz’ın, Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden “Tosun Paşa”yı yeniden çekmek için Arzu Film’e başvurduğu, ancak iki komedyenin de “Hayır” yanıtı aldığı o
İfadeden anlaşılacağı üzere bu zirve mevkiden kastedilen cumhurbaşkanlığıdır. Buna göre biz fakirler bu mevkilerin hiçbirisine ulaşmak bir tarafa, semtinden bile geçmiş değiliz. Mak