FETÖ elebaşı, Al-Ahram Al-Arabi Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. Gülen, Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüş için “müspetti, yetersiz kaldı, arkası gelmedi” dedi.
Suudi Arabistan Para Ajansı, yolsuzluk nedeniyle gözaltına alınan kişilerin hesaplarının dondurulduğunu duyurdu.
Rusya Ulusal Enerji Enstitüsü Genel Müdür Yardımcısı Frolov, Türk Akımı'nın Türkiye'deki kısmın yapımında sabotajların yaşanabileceğine dikkat çekti.
Suudi Arabistan'ın güneyinde yer alan Necran kentine havan mermisi atılması sonucu 4 kişinin yaralandığı bildirildi.
Suudi Arabistan Prensi Muhammed Bin Salman Yemen'deki Husilerin Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a düzenlediği balistik füze saldırısı ile ilgili açıklamada bulundu. Salman, "İran rejimini
Yemen'de Husilere silah girişini durdurmak amacıyla Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun aldığı sınırları kapatma kararı akaryakıt krizine dönüştüğü bildirildi.
Hem Etiyopya hem de Suudi Arabistan vatandaşı olan iş adamı Alamoudi'nin Suudi Arabistan'da gözaltına alınması Etiyopya'yı karıştırdı.
Etiyopya'nın sayılı zenginlerinden Alamoudi'nin Suudi Arabistan'da gözaltına alınması Etiyopya'daki ekonomi çevrelerini korkuttu.
Goran, Irak Kürdistan Bölgesi Başbakanı Neçirvan Barzani'nin, Goran'lı bakanların en kısa sürede hükümet kabinesine dönmeleri çağrısına olumsuz cevap verdi.
Eski Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani, referandum sonrası ABD'nin tutumunundan dolayı şok olduklarını söyledi ve Rusya'ya yakınlaşma mesajı verdi. Barzani, refera
Cezayir’deki üniversite sınavında 5’inci olan ve 4 dili ana dili gibi konuşabilen 19 yaşındaki Kaouther Mouheb, eğitim için Fransa’yı değil Türkiye’yi seçti.
Milli Eğitim Bakanlığı, Twitter hesabı üzerinden yayınladığı açıklamada, FETÖ ile iltisakı veya aidiyeti tespit edilen toplam 2 bin 274 kurumun kapatıldığını duyurdu.
Suudi Arabistan Başsavcısı, onlarca ismin gözaltına alındığı operasyonlar için 'sadece bir başlangıç' dedi.
Suudi Arabistan’da yaşanan gelişmeler petrolü vurdu. Brend petrolün varil fiyatı 2015'ten beri en yüksek seviyeye çıkarak 64,17 dolardan işlem gördü.
FETÖ elebaşı Gülen, darbeci Sisi’nin yayın organı Al-Ahram Al-Arabi Dergisi’ne konuştu. Gülen, sözde adalet yürüyüş için “Yetersiz kaldı, arkası gelmedi" dedi.