Erhan Afyoncu- Sabah
Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
Aydın Ünal Yeni Şafak gazetesindeki yazılarına bugün itibariyle son verdi.İşte Aydın Ünal'ın veda yazısı...
Yasin Aktay- Yeni Åžafak
Gökhan Özcan- Yeni Şafak
İbrahim Kahveci- Karar
Yıldıray Oğur- Karar
Hakan Albayrak- Karar
Mehmet Ocaktan- Karar
Alman silah üreticisi Rheinmetall şirketinin, Suudi Arabistan'a uygulanan ambargoların kaldırılmaması halinde Alman hükümetine tazminat davası açacağı iddia edildi.
Mîmar Sinan’ın çıraklık-kalfalık-ustalık silsilesinde ismi geçmese de son inşâ ettiği câmi olarak bilinen Şemsi Ahmet Paşa Câmii, onun bir bakıma en kâmil meyvesi sayılabilir. Bu c
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ziyaretinde, iki ülke arasında 1972 yılında kopan diplomatik ilişkilerin yenilenmesi anlaşması imzalandı.
İran meclisi, ülkede ihtiyacı karşılayacak kadar üretimi bulunan "benzer" malların ithalatının yasaklanmasını öngören tasarıyı onayladı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.
TUSAŞ'ın, son teslimatla Hava Kuvvetleri Komutanlığına kazandırdığı Anka-S'ler ilk silahlı görevini gerçekleştirdi.