KCK yaptığı yazılı açıklamada kendileri açısından 'tahkim edilmiş ateşkes'in şartlarını sıraladı. Açıklamada Hükümet'in, operasyonların durması ve sürece yeniden dönülmesi i�
Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Üzümlü Sınır Kapısı'nda görevli 7 personelden, yaklaşık 10 saatten beri haber alınamıyor.
Filistin Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Asami, baskılar sonucunda İsrail'in futbolcuların Batı Şeria'ya geçmesine izin verdiğini söyledi.
İran destekli Hizbullah militanlarının Suriye'de yaklaşık 10 bin kişilik güçle rejiminin yanında savaştığı belirtiliyor.
Türkiye yeni haftaya üst üste yaşanan saldırı haberleriyle uyandı.
Dost ve düşmanı ayırt edemeyecek kadar hafızasını yitirmiş bir toplumsallık kimilerin işine yarar acaba?
Türkiye’de deniz dolgusu ile inşa edilecek ikinci havalimanı olan Rize-Artvin havalimanı için 3 bin 200 metre uzunluğundaki ana gövdenin sondaj çalışması tamamlandı.
PKK lideri Cemil Bayık, Türkiye’yi Kürt militanlara saldıran IŞİD’i korumaya çalışmakla suçladı.
Başbakan Davutoğlu koalisyon kurulup kurulmayacağına ilişkin kararını güç bir denkleme göre verecek. Bir yanda koalisyona sıcak bakmadığı bilinen Cumhurbaşkanı Erdoğan var, bir yanda
Fetih Ordusu'na bağlı birlikler, İdlib'in Fua köyünde rejim güçlerine ait bir kışlayı patlayıcıyla havaya uçurdu.
ABD Konsolosluğu saldırısı son dakika haberlerine göre saldırıyı gerçekleştiren kadın 51 yaşında Hatice Aşık olduğu iddia edildi.
Dubai’de bir baba, cankurtaranlar tarafından ‘dokunulmasına‘ izin vermeyip 20 yaşındaki kızının boğularak ölmesine neden oldu.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, son dönemde artan PKK saldırılarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, hükümete “IŞİD'le arana mesafe koy.” çağrısı yaptı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden, Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi’ne yönelik bombalı saldırıya ilişkin açıklama geldi.