Mehmet Aslantuğ, "Ahmet Kaya'nın linç yediği o geceyi nasıl hatırlıyorsunuz? O geceden sonra Ahmet Kaya ile görüştünüz mü?" sorusuna "Sonrasında zaten Fransa'ya gitmişti, görüşmedik.
Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı hakkında, televizyon programında Boşnaklara hakaret ettiği iddiasıyla hakkında açılan davaların duruşmalara katılmadığı ve yargının uzamasına neden old
Mustafa Yeneroğlu: İstanbul'da Ermeni bir aileye önce tehdit mesajı bırakılmış, sonra evleri basılıp anne bıçaklanmış. Aile Türkiye'yi terke karar vermiş. Bu zalimliği şiddetle kın�
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, yeni bir parti kurulacağı iddiasıyla ilgili olarak kulis yazdı. Selvi, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın iftar i�
ABD Başkanı Donald Trump, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile iki ülke arasında savunma ve ticaret alanındaki işbirliğini güçlendirecek anlaşmalara imza attıklarını söyledi. Beyaz S
Abdülaziz Kıranşal- Milli Gazete
Mehmet Acet- Yeni Åžafak
ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinin Chapel Hill kasabasında, 2015'te 3 Müslüman genci öldürmekten hakim karşısına çıkan katil zanlısı Craig Hicks'in suçunu kabul etti.
Dışişleri Bakanlığı, 'Suudi Arabistan'ın Abha Havalimanı'na düzenlenen füze saldırısını kınıyoruz.' açıklamasında bulundu.
İran Cumhurbaşkanı Ruhani, ABD dahil hiçbir şekilde savaş başlatan taraf olmayacaklarını ancak savaş olması durumunda buna cevap vereceklerini bildirdi.
BM Genel Sekreteri Guterres, 'Çatışmaların önlenmesi ve ara buluculuk, daha geniş siyasi çabalar olmadan hiçbir işe yaramaz. BMGK üyelerini ve tüm BM üyelerini daha büyük bir birlik içi
Suriye'de Beşşar Esed rejiminin parlamentosu, Tartus Limanı'nın 49 yıllığına Rusya'ya kiralanmasını öngören anlaşmayı onayladı.
EMUI 9.1 ve B153 sürümünün dağıtılmasıyla birlikte Huawei, yenilikçi kamera özelliğini P30 ve P30 Pro’da kullanıcılarına sundu.
Bakan Gül, ABD'li mevkidaşı Barr'a 'FETÖ elebaşının iadesi' süreciyle ilgili olarak yeni deliller sunduklarını bildirdi.
Adana Valiliğine yapılan saldırıyla ilgili, PKK'nın sözde Akdeniz metropol sorumlusunun da içinde olduğu 3 sanık 1100'er yıl hapse çarptırıldı.