PÜİS motorine 22, benzine ise 19 kuruş indirim yapılacağını duyurdu. Benzindeki indirim pompa fiyatına yansıyacağı için motorinle arasındaki fark da 5 kuruşa düşecek.
Fransa'da birçok sendikanın bir araya gelmesi ile beraber ülke genelinde vergileri protesto etmek için 2 binden fazla gösteri düzenlendi.
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde terör örgütü PKK ile bağlantısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan muhtar tutuklandı.
Suriye'deki Beşşar Esed rejimi, ateşkesin korunması için varılan Soçi mutabakata rağmen "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi" içindeki sivil yerleşimlere saldırılarını sürdürüyor.
2016’da Nusaybin’deki hendek operasyonlarında ağır yaralanan ve tedavi sürecinin ardından TSK’da görev yapamaz raporu verilen Hakan Akbulut, 4 çocuğuna çöpten topladığı pet şişele
Rusya’ya bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti’nin başkenti Grozni’de bir kadının üzerindeki bombayı patlatarak intihar saldırısında bulunduğu öğrenildi.
Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Erşet Salihi, Irak'ta kurulan yeni hükümet kabinesinde Türkmenlere yer verilmediği takdirde bu durumu protesto edeceklerini açıkladı.
Amerikan New York Times gazetesince, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin kronolojisinin aktarıldığı bir video yayınlandı. Videoda, Suudi Arabistan'dan gelen bazıları Muhammed Bin Selm
Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Belediye başkanlığıyla valiliğin aynı kişide olması görüşündeyim. Çünkü birinin diğerine sormadan iş yapması, birinin yapacağı işi öbürün
ABD Başkanı Donald Trump, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili olarak Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ve CIA ile konuşacağını söyledi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den partisinin Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un AK Parti ve ittifaka ilişkin sözlerine tepki geldi. Bahçeli, Enginyurt'un sözlerinin MHP'yi bağlamayacağını ifade
ABD Büyükelçiliği'nden gözaltına alınan akademisyenlerle ilgili bir açıklama yapıldı.
Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, araba kullandığı sırada telefonla konuşan kızına ceza yazan trafik polisini ödüllendirdi.
Gazeteci Uğur Dündar, Halk Arenası programında Muharrem İnce ile özel görüşme yaptığını, İnce'nin kendisine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapacağı görüşmeye ilişki
Brezilya'da geçtiğimiz günlerde yapılan seçimleri kazanan aşırı sağcı Jair Bolsonaro, Donald Trump hayranlığıyla da bilinen Araújo'yu Dışişleri Bakanlığı'na atadı.