Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararı alması durumunda, AK Parti’nin kazanacağına inandığını söyledi.
Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
Kemal Öztürk- Yeni Şafak
Yeni Şafak gazetesi yazar Rasim Özdenören hakkında açıklama yaptı.
İran Petrol Bakanı Zengene, 'ABD ve iki komşu ülke İran'ın petrol ihracatını sıfırlamak istiyor. Bu arzu uygulamada gerçekleşemeyecek ham bir hayaldir.' dedi.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 'Türkiye'nin ilk gündem maddesi ekonomi olmalı. Atılacak çok adım, yapılacak çok iş var.' dedi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'da internet güvenliğini sağlayacak yasayı onayladı.
İçişleri Bakanlığı tarafından, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla 67 ilde 303 bin 640 kişinin katılımıyla 138 etkinlik düzenlendiği açıklandı.
İspanya hükümeti, İspanya'nın Caracas Büyükelçiliği'ne sığınan muhalif lider Leopoldo Lopez ve ailesinin siyasi sığınma talebi olmadığını açıkladı.
Cumhurbaşkanlığı kaynakları tarafından 'ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye ziyareti konusunda Temmuz dahil alternatif tarihler üzerinde çalışıyoruz' açıklamasında bulunuldu.
Gazze'ye insani yardım götüren Mavi Marmara gemisine İsrail tarafından düzenlenen saldırıda yaralananlardan Zeki Kaya’nın açtığı davada mahkeme kararının gerekçesi yayımlandı. Kaya
Bir grup yasadışı İsrail sömürgeci yerleşimci Ramallah yakınlarındaki 150 zeytin ağacını kesti
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde asıl konunun, 1 Mayıs'ın hangi meydanlarda kutlanacağı değil, çalışanların haklarının tam manad
MHP lideri Bahçeli'nin "Cumhur İttifakı'na yönelik bilinçli ve organize bir saldırı var" sözlerini değerlendiren İYİ Parti Sözcüsü Paçacı "Cumhur İttifakı'na organize bir saldırı y
Küba Dışişleri Bakanı Rodriguez, Venezuela konusunda Küba’yı suçlayan ve ‘askeri operasyonlarını sonlandırmadığı takdirde ambargo uygulayacağını’ söyleyen ABD Başkanı Donald