Yunan Bakan Kocyas, Misak-ı Milli ile ilgili açıklamalarının yanlış çeviri ile ilgili olmadığını savundu
İbadi, 'Beklediğimizden daha hızlı ilerliyoruz' dedi.
CHP, 29 Ekim'de Ankara'da yürüyüş yapma kararı aldı. Partinin kararını açıklayan MYK Üyesi Tekin Bingöl, "29 Ekim'de 1. Meclis'ten Anıtkabir'e yürüyeceğiz" dedi.
TSK'dan yapılan açıklamada, "Hatay Güntepe Hudut Karakolu yakınında boş araziye 5 top ve havan mermisi atıldı" denildi.
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, gelecek günlerde yayımlanacak KHK'larda mağdurlar için 'göreve iade' maddesinin de yer alacağını açıkladı.
Uluslararası Kızılhaç Örgütü, Afrika kıtasında sığınmacı sayısının 12 milyona ulaştığını açıkladı
Ayasofya'nın ibadete açık bölümüne uzun süre sonra asaleten imam atanırken dört minareden ezan sesi yükseliyor
Gelir İdaresi Başkanı Adnan Ertürk, 'Haberinizin olmadığı trafik, askerlik parası, nüfus cezası, seçim cezaları gibi borçlarınız olabilir' açıklamasında bulundu...
Türk savaş uçakları Halep'in kuzeyindeki PYD mevzilerini vurdu. 160-200 PYD'li terörist etkisiz hale getirildi.
Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş, 'Gülen'in Peygamberimizle görüştüğü, kendisine talimatlar verdiği, bu talimatları da mensuplarına aktardığı gibi ifadeler var. Bu tür
Suriye'nin etkin direniş hareketlerinden Ahrar'uş Şam Doğu Halep'i boşalttığına dair iddialar üzerine Timetürk'e özel açıklamalar yaptı.
Diyarbakır'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Selahattin Demirtaş, Türkiye'nin Musul operasyonuna müdahil olması gerektiğini söyledi.
Irak'ın Türkmen partilerinden devam eden Musul Operasyonu'na yönelik açıklama geldi.
ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, Sünni bölgelere girmeleri halinde mezhep çatışmalarına neden olmalarından endişe edilen Şii milis gücü Haşdi Şabi'yi desteklemediği aç�
Irak'ın eski Diyala Valisi Abdunnasır el-Mehdavi, Türkiye'nin Başika'daki varlığının meşru olduğunu açıkladı.