Yakın zamana kadar ABD'nin kara listesinde bulunan eski general Myint Swe'nin başkanlık ettiği hükümet komisyonunun raporunda "Bölgedeki nüfusun, camilerin ve dini yerlerin varlığı soykır�
Başbakan Binali Yıldırım’ın, Ortaköy’de yaşanan katliamdan kısa bir süre önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na suikast ihbarlarının arttığı yönünde bilgi verdiği öğrenildi.
Taraf gazetesi eski yazarı Amberin Zaman sosyal medya hesabından teröre örgütüne destek verdi.
ANADOLU Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) , salı günü Anadolu yakasında 8 ilçedeki bazı mahallelerde planlı elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. AYEDAŞ, "Planlı Bakı
IŞİD lideri Ebu Bekir Bağdadi'nin, hayatta olup olmadığına dair ABD savunma Bakanlığı Pentagon'dan açıklama geldi.
İletişim imkânlarının böylesine geliştiği ve yaygınlaştığı bir dönemde elbette kendimizi bir cam fanusun içine hapsedemeyiz, tarihin bir noktasında dondurup bırakamayız.
CHP milletvekilleri Anayasa Değişiklik Teklifini eş zamanlı protesto için aynı anda basın açıklaması yaparken senkronize olamadı.
Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Oktay Esedov, İran’ın hiçbir zaman Azerbaycan'ın iç işlerine karışamayacağını söyledi.
İslam tarihinden binlerce anekdot, hikaye, olay, oluşum nakledilir ve bunlar genellikle tarihsel bilgi düzeyinde kalır. Naçizane fikrim olarak, dini düşüncenin sadece kitapta yazılanlardan ib
Kim başlattı, ne zaman başlattı, hangi filmde başlattı, bilmiyorum. Korkunç bir furya. Yeri göğü inletecek kadar korkunç.
O’nu 27 Aralık 1956’da kaybettik. Aradan tam 80 yıl geçti. O’nunla ilkokul birinci sınıfta tanıştım. Her pazartesi sabahı, İstiklal Marşı’nı, ilk günkü heyecanla okurdum. Ortaokul b
Arap gazeteci Baria Alamuddin, son zamanlarda Rusya-Türkiye ve İran arasında gerçekleşen Suriye görüşmelerini değerlendiren bir yazı kaleme aldı.
Yedioth Ahronoth gazetesinde yer alan habere göre Liberman, "Belki de bu, Fransa'daki Yahudilere 'burası sizin yurdunuz değil, toprağınız değil, Fransa'yı terk edin ve İsrail'e gelin' demenin
Kılıçdaroğlu, “Koca Osmanlı diyorlar. Bir kilo şeker üretemeyen Osmanlı ile övünüyorlar” sözüyle tarihten de sınıfta kaldı. Tarihçiler, şeker üretiminin Osmanlı’da ilk defa 1. M
AG'nin araştırmasına göre; Türk halkı, eline yüklü para geçtiği zaman önce ilk olarak ev, araba ve altın almayı düşünüyor.