İş arayanlara müjde. Devlet, 15 ilde 15 bin 418 kişiye sınavsız, kurayla iş verecek. Süre sınırlı, ilgi çok yoğun. Devlette çalışmak için son başvuru tarihi ne zaman, işçilerin maa
Askerlik çağına giren yükümlüler, askerlik yoklaması işlemlerini artık e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilecek.
Terör örgütü DEAŞ'a karşı etkin ve kararlı mücadelesini sürdüren Türkiye, geçen ay düzenlenen operasyonlarla örgüte ağır darbe vurdu.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), ihracat nisanda geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 15 artarak 13 milyar 549 milyon dolar olduğunu açıkladı.
İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun dün ortaya attığı "İran'ın nükleer silah üretmeye çalıştığı" iddialarına sert karşılık verdi.
CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, "Cumhurbaşkanı adayımızı cuma günü saat 10.00'da açıklayacağız" dedi.
Güney Kore Savunma Bakanlığı, Kuzey Kore'nin propaganda yayınları yaptığı hoparlörleri sökmeye başladığını açıkladı.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasının doğuracağı sonuçlara karşı uyardı, "Filistin yönetimi, İsrail ve ABD ile ilişkilerinde y
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "İşçimizin hakkının takipçisi, işverenimizin istihdam gücünün destekçisi, üretime katılım sağlamasının mücadelecisiyiz."
Uluslararası Para Fonu IMF, Türkiye'nin 2017'de yakaladığı yüzde 7,4'lük güçlü büyüme performansını, başta cari açık ve enflasyondaki dengesizlikleri gidermek için fırsata dönüşt
ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun İran'ın nükleer silah üretme ve test etme konusunda uluslararası toplumu aldattığı iddialarına destek verdi.
Dün İsrail parlamentosunun Netenyahu ve Liberman'a savaş kararı alabilme izni vermesinin ardından ABD Dış İlişkilerinden gelen çelişkili İranla nükleer silahsızlanma anlaşması açıkl
Vergi ve prim borçlarının yapılandırılması, emeklilere Ramazan ve Kurban bayramları öncesi ikramiye ödenmesi, imar barışı, yaşlılık aylığının 500 liraya çıkarılması, genç giri
Mısır'da eski milli futbolcu Muhammed Ebu Terike ile bin 528 kişinin üçüncü kez "terör listesine" alındığı bildirildi.