Amerikan CNN televizyonunun haberine göre, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmeden önceki son sözleri ''Nefes alamıyorum.'' oldu.
Avrupa Merkez Bankası, küresel para birimlerinden euronun 500'lük banknotlarını tedavülden kaldırmaya karar verdi.
Eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Gaziantep'teki bir etkinlikte sarı yelekliler eylemi ile ilgili konuşarak, "Biz bu filmi görmüştük diyoruz. Aynı kareler, kıyaf
Almanya'da iç istihbarattan sorumlu olan Anayasayı Koruma Teşkilatının (BfV), Diyanet İşleri Türk İslam Birliğinin (DİTİB) ülkedeki faaliyetlerini takibe almayacağı belirtildi.
Kayseri 4. Kişisel Gelişim Zirvesi kapsamında "İdame-i Hayat" konulu konferansa katılan tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, "Yuva kurduğunuzda, çocuk büyüteceğiniz zaman büyük şehirlerde
MHP, 12'si il olmak üzere 152 belediye başkan adayını daha açıkladı.
Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında yargılandığı davada, adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla tahliye edilen, örg�
Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Trump'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalara cevap olarak 'Trump, Fransız siyasetine burnunu sokmamalı' dedi.
Çin Dışişleri Bakanlığından çok önemli açıklama geldi. Çin Dışişleri Bakanı locaya çağrılan ABD büyükelçisiyle özel bir görüşme yaptı. Çin Dışişleri Bakanlığın'dan ya
Sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yapan 12 kişiden 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun gelecek yıl yapılacak genel seçim öncesinde Körfez ülkelerinden Suudi Arabistan'la ilişkileri düzeltmeye çalıştığı ifade edildi.
Ukrayna Güvenlik Konseyi (SBU), Fransa'daki hükümet karşıtı protestoların organizasyonunda Rus istihbaratının dahli olduğunu iddia etti.
Uşak'ın Banaz ilçesinde bir köy muhtarı, palamutların toplanması ve satışı için fabrikayla sözleşme imzalayarak, köyüne yıllık ortalama 40 bin liralık gelir kapısı açtı.
Fransa Hükümet sözcüsü, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un gelecek hafta çok önemli bir açıklama yapacağını duyurdu.
İngiliz parlamentosu bu hafta Brexit Anlaşması'nı oylamaya hazırlansa da ülkenin AB ile geleceği konusundaki belirsizlik sürüyor. The Times gazetesi, May'in parlamentodaki dengeleri son ana k