FETÖ'nün finans kaynağı olan Kaynak Holding’in eski kurucu ortaklarından olan Adnan Dinçer itirafçı oldu. Dinçer, Samanyolu TV’nin örgüt mensupları tarafından tüm Türkiye’de toplanan
Yeni Zelanda'da bir yolcu uçağına 5 metre kadar yaklaşan drone, 278 kişinin ölümüne neden oluyordu
Karar gazetesi yazarı Yıldıray Oğur İran üzerinden gerçekleşen göç dalgasını kaleme aldı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kemerovo kentinde çoğu çocuk olmak üzere 64 kişinin ölmesine yol açan alışveriş merkezi yangını nedeniyle ulusal yas ilan etti.
MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada, AB'ye sert tepki göstererek, "Türkiye, AB'ye mecbur, muhtaç ve mahkum değildir. Ya onurlu, eşit ve saygı
Irak Merkezi Yönetiminin 29 Eylül 2017 tarihinde durdurduğu havayolu uçuşları bugün Erbil seferi ile başladı.
Husi milisleri, Yemen’den Riyad’a yedi balistik füze fırlattı. Saldırının zamanlaması, İran karşıtı cephenin eline büyük bir koz verdi. Bu politikaları ile Tahran yönetimi, ABD-İsrai
Hürriyet yazarı gazetesi ile yollarını ayırdığını duyurdu.
Terörist Muhammed Reşşo’dan Afrin’in önemini bir kez daha kanıtlayan o ifade: Afrin komutanıyken Türkiye saldırısı için Lazkiye’ye gönderildim. Ekibimle denizden sızacaktık ki 5. dene
Güney Kore'nin güneybatı kıyısı açıklarında büyük bir kayalığa çarpan yolcu gemisindeki 163 kişi kurtarıldı.
Şanlıurfa Eyyübiye'de okul yoluna tuzaklanan parça tesirli el yapımı patlayıcı belediyenin temizlik görevlisi tarafından bulundu. Bomba uzmanları patlayıcıyı imha etti.
Zeytin Dalı Harekâtı’nın beklenenden kısa sürede sonuçlanması, harekât sonrası planlamaların da öne alınmasının yolunu açtı. Bu kapsamda yeniden yapılandırılan ÖSO gücünün say
Ankara-Aksaray otoyolunda otobüs kaza yaptı. Yolun 45. kilometresinde meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü çok sayıda kişi de yaralandı.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Çiftlik Bank'ın Kurucusu Mehmet Aydın ile ilgili "Her türlü hukuki yollara müracaat edildi, adalet yerini bulacaktır" dedi.
Milliyet gazetesi yazarı Serpil Çevikcan, Türkiye'nin PKK ile mücadelesinde izleyeceği yol haritasının detaylarını verdi.