Dünyanın en eski Kur'an-ı Kerim elyazmaları, İngiltere'deki Birmingham Üniversitesi'nde ortaya çıktı. Elyazmalarının 650'li yıllara ait olabileceği belirtildi.
Gazeteci Yazar Aslan Değirmenci Yeni Söz Gazetesi'nde kaleme aldığı yazısında CHP'nin kirli yüzünü analiz etti ve Gazetemiz Haber Müdürü Kenan Kıran’ın yaptığı haberlerin CHP’yi de
Zaman yazarı "Ne olacak bu Müslümanların hali?" başlıklı yazı kaleme aldı.
Mehmet Barlas'ın oğlu Cemil Barlas'ın Suruç patlaması ile ilgili twitterda yaptığı paylaşımı tepkilere neden oldu.
Emniyet geçen ay 81 ile 'Muhtemel intihar eylemi' yazısı göndermiş, IŞİD'li 3 kadının ismini vermişti. Biri de Özlem Yılmaz'dı
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamayla ilgili Mazlumder tarafından yazılı açıklama yapıldı.
HDP Eş Genel Başkanları, Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, Suruç'ta meydana gelen patlama ile ilgili bir yazılı açıklama yayımladılar.
Ocak ayında Paris’teki merkezine düzenlenen silahlı saldırıda 10 yazar ve çizerini kaybeden hiciv gazetesi Charlie Hebdo Peygamberimiz Hz. Muhammed karikatürü yayımlamama kararı aldı.
Mersin, Balıkesir, Bursa, Malatya ve Batman'da çıkan yangınlarda ormanlık ve ekili alanlar yandı. Avşa adasındaki yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Ayvalık'taki yangını vatand
Murat Belge: Bir Kürt siyasetçi olsam, egemen siyasetin talebiyle şu anda PKK'yı lanetlemeyi aklıma getirmem. Gördüğüm kadarıyla HDP'liler de öyle bir şey yapmıyor.
Gerek haberleri ile gerek köşe yazarlarının ele aldığı konularla İslam'a sürekli saldıran Cumhuriyet gazetesi Kur'an-ı Kerim ile ilgili skandal bir habere imza attı.
Independent gazetesinin tecrübeli Ortadoğu muhabiri Robert Fisk, İran ile P5+1 ülkeleri arasında varılan nükleer anlaşmayla ilgili kaleme aldığı yazıda 'Bölgenin dengeleri sonsuza kadar d
Gazeteci yazar Süleyman Özışık, bugün yayınlanan yazısında, PKK'ya söz geçiremediklerini iddia eden HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ve onu parlatanları eleştirdi.
İngiliz Independent gazetesi yazarı Fisk, İran ile P5+1 ülkeleri arasında dün imzalanan nükleer anlaşmayı değerlendirdi. Anlaşmayı ‘Şiilerin zaferi’ olarak niteleyen Fisk, bölgedeki g�
KCK'nın ateşkesin sona erdiğini açıklamasının ardından EGM 81 ilin emniyetine "Acil" koduyla bir yazı geçerek, PKK'nın silahlı eylemlerine karşı alarma geçilmesini istedi.