Doğu Akdenizde gerilim giderek yükseliyor. Fransa ve İngiltereyi yanına alan ABD Başkanı Trump, Gutada kimyasal katliam yapan Esed rejimini vurmanın planlarını yapıyor. ABD ve Fransız
Jeopolitik endişelerle dolar dün Türk Lirası karşısında 4.1383 ile rekor kırarken, Euro da 5.1166 ile yeni zirvesine tırmandı. İran ise riyali sabitleyince kaybı yüzde 68den yüzde 11
Karar gazetesi yazarı İbrahim Kahveci ekonomide artan yabancı sermaye bağımlılığı ve faiz artışında yaşanan son gelişmeleri köşesine taşıdı.
Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet, Esad'ın kimyasal silah kullanmasıyla artan tansiyon karşısında Türkiye'nin takınacağı tavrı köşesine taşıdı.
Rusya, Suriye'de kimyasal silah kullanımı soruşturması ve sorumluların belirlenmesi için BM mekanizması kurulmasını talep eden tasarıyı veto etti.
Doğu Guta'nın Duma ilçesindeki kimyasal silahla yapılan katliamlar için Kimyasal Silahları Silahların Yasaklanması Örgütü'nü (KSÖ) inceleme için davet eden Suriye'ye cevap geldi. KSÖ, i
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hazırladığı yeni sinema yasa taslağı ile dünyanın 140'tan fazla ülkesinde gösterilen Türk dizilerine maddi destek sağlanacak.
Esed rejimi Duma'da kimyasal saldırı olmadığını iddia ederek 'Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'nü ülkeye davet etti.
Uluslararası haber ajanslarının bildirdiğine göre, Fransa, Duma saldırısı hakkında bugün bir açıklama yaparak, kimyasal silahlar kullanışmışsa Suriye hükümetine karşılık verecekle
Suriyeli muhaliflerin kontrolündeki Dumada yaşanan kimyasal saldırının ardından Suriye rejimine yönelik ABDnin planladığı saldırıya İngilterenin de destek verebileceği belirtildi.
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, BMGK'ya bir tasarı sunarak kimyasal saldırı iddialarının odağındaki Duma'nın OPWC'den denetçilere açılmasını önereceklerini söyledi.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde (BMGK) konuşan Suriye rejiminin temsilcisi Beşar Caferi, Suriyede muhaliflerin elinde bulunduğunu iddia ettiği kimyasal silahlarla ilgili Türkiyey
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Erdoğan, sanatçıların Hatay ziyaretiyle ilgili skandal sözlerini eleştirdiği Kılıçdaroğlu'n
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), Suriye Doğu Gutanın Duma ilçesindeki kimyasal silah saldırısı üzerine toplandı.
Suriye İnsan Hakları Ağı (SNHR), Esad rejiminin İdlibe bağlı Han Şeyhuna düzenlediği kimyasal silah saldırısının 1. yıldönümünde, daha nisan ayının başında yayınladığı ra