HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Başbakan Yıldırım'ın "Mahkeme çağırıyorsa, tıpış tıpış gelip ifadesini verecek" ifadesine yanıt verdi; "Yetki mahkemelerindir, Başbakan'ın değil"
İstanbul polisinin Atatürk Havalimanı'nda düzenlediği operasyonda, aranan PKK'lı kadın terörist yakalandı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, G-20 Zirvesi’ne katıldığı Çin’den Ankara’ya dönüş yolunda uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlarken, ABD Başkanı Barack Obama’yla görüşmelerini
Günlük deneyimlere göre yapılan yıllık bir anket, Kuzey ve Güney Amerika’da yer alan ülkelerin dünyanın en ‘duygusal’ bölgeleri olduğunu ortaya koydu. Türkiye, ‘duygu atlasına’ orta
PYD-PKK'nın işini kolaylaştırmak için kurulan Suriye Demokratik Güçleri isimli çatı örgütte azınlıkta olan araplar PYD'ye karşı isyan bayrağı açtı
Türk yetkililerin, PYD/PKK'nın yanında yer alan İngiliz vatandaşların terörist muamelesi yapılacağı yönündeki bildirisi, İngiliz basınında endişe oluşturdu.
Yeryüzüne halife olarak gönderilen insanoğlu, iman ile küfür arasında serbest bırakılmıştır. Yani insana seçme özgürlüğü demiş olduğumuz “irade” verilmiştir.
Küresel sistem, Soğuk Savaş'ın bitirilmesinden itibaren çeyrek asırdır İslâm'la savaşıyor. Postmodern bir savaş bu. Postmodern; yani iki yüzlü!
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, bu akşam NTV Özel Yayınında Oğuz Haksever’in sorularını yanıtladı.
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında, darbeciler tarafından karargah olarak kullanılan Akıncı Hava Üssü'nün yanındaki kabak tarlasında 2'si kırılmış 3 bilgisayar bulundu.
Türkiye, geçtiğimiz Çarşamba günü Suriye'nin Cerablus ilçesine yönelik askeri harekât başlattı. Türkiye'nin hava ve kara bombardımanıyla desteklediği Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) Cerab
ABD'nin Cerablus açılamasına Hökumetten yanıt gecikmedi.
Harvard Üniversitesi mühendisleri dünyanın ilk yumuşak dokulu robotunu ürettiklerini açıkladı. Küçük bir ahtopot şeklinde olan robot 7 santimetre uzunluğunda.
Başbakan Yıldırım, Fırat Kalkanı operasyonuna işgal benzetmesi yapan Der Spiegel'e "Kürtlerin hedef alındığı kuyruklu yalan" yanıtını verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Biden ile yaptığı görüşme sonrası soruları yanıtlarken, DAEŞ için "İslam Devleti" ifadesini kullanan kadın gazeteciyi uyardı.