CIA direktörü Brennan, IŞİD’in az miktarlarda hardal gazı ve klor gazı üretme kapasitesine sahip olduğunu belirterek, “IŞİD’in çatışma bölgelerinde kimyasal silah kullandığına dair
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, Uluslararası Suriye Destek Grubu'nun bugün yayımladığı bildiriye değinerek,bunun Suriye'deki sorunun çözümü yolunda önemli bir f
İzmir'in Çeşme ilçesinde yılbaşından bu yana düzenlenen operasyonlarda göçmen kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alınan 76 kişiden 49’u tutuklandı.
Senegal Devlet Başkanı Sall, "Türk firmalarına, iş adamlarına çağrıda bulunuyorum. Türkleri altyapı, inşaat, enerji gibi alanlarda yatırım yapmaya bekliyoruz" dedi.
Herkese büyük geçmişler olsun. Etyen Mahçupyan ve Gülay Göktürk’ün yazı yazması, Hakan Albayrak’ın arada bir eleştirmesi çok riskli olabilirdi. Gülay Göktürk tehlikesi bertaraf ed
Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi ve Haşimi Yayınevi işbirliği ile düzenlenen Türkiye Arapça Kitap Fuarı bugün kapılarını açıyor. Fuarın sloganı “Arapça yabancı dil deği
Güney Kore'nin Kaesong sanayi bölgesinden firmalarını çekmeye başlamasının ardından Kore yarımadasında gerginlik tırmanıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gezi Parkı'nı Harbiye'ye bağlayacak bir yaya üst geçidi için düğmeye bastı.
HDP’li Altan Tan bölgede yaşanan süreci değerlendirerek, çözüm sürecinin sona ermesiyle gelinen çatışmalı ortamdan halkın rahatsız olduğunu söyledi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya'nın Suriye'deki bombardımanları devam ettiği sürece ateşkesin olmayacağını söyledi.
Şırnak'ta yaralanan polis tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
İsveç’in Göteborg kentinde sabaha karşı arka arkaya iki şiddetli patlama meydana geldi.
Kekelemeye başlama, altını ıslatma, içe kapanma ve konuşmama... Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çatışmalar ve göç nedeniyle zor bir dönem geçiren çocukların birçoğunda bu sorunlar sa
Aşağıda Hasan El Benna hayatının özeti yani kısaca hayatı hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Hasan El Benna biyografisi, özgeçmişi şöyle başlamaktadır.
Guardian gazetesi, Suriye Politika Araştırma Merkezi'nin (SCPR) Suriye'de savaşın yarattığı yıkımla ilgili yeni raporundaki verileri yayımladı.