Başbakan Ahmet Davutoğlu, İran ziyareti öncesi Şırnak'a geldi.
Ankara’daki saldırının 4 buçuk yaşındaki mağduru Buse Şenses, 16 gün sonra artık evinde. Buse'nin genel sağlık durumu iyi ancak görme kaybı devam ediyor.
İsrail askerlerinin Batı Şeria'da 'aracıyla çarparak bir askeri yaraladığı' iddiasıyla Filistinli bir kadını öldürdüğü bildirildi.
İspanya'nın Valencia kentinde, IŞİD ve Nusra Cephesi'ne gönderilmek üzere hazırlanan 20 bin askeri üniforma ele geçirildi. Polisin operasyonunda olayla bağlantılı 7 kişi gözaltına alın
HDP eşbaşkanı Selahattin Demirtaş Amerika'nın Washington Post gazetesine yaptığı açıklamada, 'yaz aylarında iç savaş çıkabilir' iddiasında bulundu.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, enflasyonun halen Türkiye'nin en temel sorunlarından biri olduğunu söyledi. 25 yaş üstü nüfusun ortalama eğitiminin 7,6 yıl olduğuna dikkat çeken �
ABD desteğiyle Kosova'nın Priştine'de şehrinde Yahudiler için havra inşa edilecek
ABD'li Orgeneral Gorenc, 1 numaralı tehdit olarak gördüğü Rusya'nın ABD'nin müttefikleriyle işbirliği yapabileceğini söyledi.
Kayseri'de 'paralel yapı' iddiasıyla başlatılan operasyonda mali finans sağladıkları gerekçesiyle Boydak grubunun 4 üst düzey yöneticisi hakkında gözaltı kararı çıktı.
Erdoğan, Anayasayı açıklamalarıyla kendisinin değil, kararıyla Anayasa Mahkemesi'nin ihlal ettiğini savundu
Anayasa, toplumsal sözleşmedir. Bu toplum anayasa yapamadı. Bu topluma Fransız, İsviçre, faşist İtalya'dan ithal edilen anayasalar dayatıldı.
Nusaybin'de Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile bitişiğindeki lojmanlara bombalı araç, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi, iki polis hayatını kaybetti
Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko'nun Türkiye'yi ziyaret edeceği bildirildi.
İnsan istese istemese de razı olsa olmasa da hoşuna gitse gitmese de kul olarak yaşamak mecburiyetindedir. Kulluğunu ya Allah için yapacaktır ya da Allah’ın dışındakiler için.
ABD yönetiminin IŞİD'e para transferinde imkan verdiği iddia edilen 3 bankayla ilgili Türkiye'yi uyardığı öne sürüldü... Hürriyet gazetesinin eski Ankara Temsilcisi Metehan Demir, Wash