Mısır'da El-Ezher Üniversitesi şeyhi Ahmet et-Tayyib, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ile Arap Birliği'ne "siyonist oluşumla" mücadele için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, İsrail medyası tarafından ortaya atılan iddiaları sert bir dille yalanladı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, dün tanıtılan yerli otomobilin Cadillac BLS’nin kopyası olduğu iddiasına ilişkin açıklamada bulundu.
Almanya'da sıfır dereceye kadar düşen kış soğukları başlarken binlerce mülteci çadırlarda yaşıyor.
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Barzani’nin görev süresi çerçevesinde Ağustos ayında başlayan siyasi kriz yeni bir döneme girdi. Süleymaniye'de KDP'ye karşı gösterilerden so
İsrail'in hava saldırısında 3 yaşındaki kızı Rahaf ve 5 aylık hamile eşini kaybeden Yahya Hassan, 'İsrail hayatımı yıktı, bir anda eşimi, çocuğumu ve evimi kaybettim' dedi.
Ankara'daki saldırının ardından siyasi partiler seçim mitinglerinin bazılarını iptal etti. AKP cuma gününe, CHP perşembe mitingine kadar seçim yapmayacak. MHP İzmir mitingini iptal etti,
Merkez Sur ilçesinin sokağa çıkma yasağı süren mahallelerinden Hasırlı'da güvenlik güçleriyle PKK arasında çıkan çatışmada 12 yaşındaki Helin Şen öldü.
Merkez Sur ilçesinin sokağa çıkma yasağı süren mahallelerinden Hasırlı'da güvenlik güçleriyle PKK arasında çıkan çatışmada 12 yaşındaki Helin Şen öldü.
Psikiyatrist Profesör Kemal Sayar'a göre, Ankara'daki patlama toplumda travmaya yol açtı ve bunu iyileştirmenin yolu, eylem etrafındaki sis bulutunun dağıtılmasından geçiyor. Sayar, "Yasım
İsrail bombardımanı sonucu Gazze'de bir evde 2 yaşında çocuk ile hamile annesi hayatını kaybetti. Batı Şeria'da ise İsrail askerleri kontrol noktasında 13 yaşındaki Filistinli bir çocu�
Batı Şeria'da İsrail askerleri kontrol noktasında 13 yaşındaki Filistinli bir çocuğu öldürdü. Filistinlilerle İsrail askerleri arasında çıkan olaylarda 20 kişi plastik mermilerle yaral
Yol kesen PKK’lılar, Diyarbakır'dan görev yaptığı Hani ilçesine dönen polis memu Salih Eroğlu, hamile eşi ve 3 yaşındaki çocuğunun yanında şehit edildi.
Diyarbakırlı imam Hâfız Ali Mülâyim bayram namazı için Diyarbakır'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu’na tespih hediye etmesi ve kulağına fısıldamasıyla gündeme geldi. Türkiye'nin en e
Kudüs’teki bir protestoya müdahale eden İsrail güçleri 20 yaşındaki Filistinli Visam Cemal’i öldürdü.