 
															 
														Suriye Dışişleri Bakanı Velid el-Muallim, Şam yönetiminin yabancı güçlerin müdahalesi olmadığı sürece siyasi çözümden yana olduğunu belirtti
 
															 
														ABD halkı, Beyaz Saray yönetiminin 'demokrasi ihracatı' adı altında Müslüman ülkelere müdahale ederek rejim değişikliklerine girişmesine karşı çıktı
 
															 
														Mısır yönetimi gözaltına alınan 26 öğrencinin serbest bırakılmasını istedi
 
															 
														Ürdün yönetimi, Kral Abdullah'ın ABD ziyaretinde Türkiye'yi suçlayan ifadeler kullandığı şeklindeki haberlerin asılsız olduğunu duyurdu.
 
															 
														ABD Başkanı Barack Obama’nın tarihi Arjantin ziyaretinin ilk gününü Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri yönetimine destek verme, ikinci gününün ise geçmişin yaralarını sarma üzeri
 
															 
														ABD yönetimi, Suriye Devlet Başkanı Esed’in geleceği konusundaki görüşlerinin değiştiği iddialarını yalanladı.
 
															 
														Tahran yönetimi, füze kapasitesini daha da güçlendireceğini belirtti.
 
															 
														Sosyal medyanın algı yönetiminin en etkili silahlarından biri olduğunu belirten uzmanlar, sosyal medya üzerinden gerçekleşen sahte içerikli paylaşımların, yanlış yönlendirmelere ve halk
 
															 
														Türkiye'nin, Brüksel saldırganlarından birini geçen yıl sınır dışı ettiğini ve saldırganın isteği ile Hollanda'ya gönderdiğini açıklaması, Lahey yönetimini zor durumda bıraktı.
 
															 
														Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, PYD'nin demokrasi konusunda çok samimi görünmediğini söyledi.
 
															 
														Irak yönetiminin, Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ni (IKBY) eski petrol ve bütçe anlaşmasını yürürlüğe koymaya ya da yeni bir anlaşma imzalamaya çağırdığı bildirildi.
 
															 
														Brüksel'deki patlamalar sonrası saldırılarla ilgili bilgi ve uyarılar televizyon kanalları, haber siteleri ve sosyal medyada sık sık paylaşıldı, kamuoyu sürekli olarak bilgilendirildi.
 
															 
														Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Nevruz Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 'Tüm Kürd kardeşlerimin Newroz Bayramı 'nı kutlayarak 'Biz Kürtleri
 
															 
														Belçika yönetiminin izniyle Brüksel'e kurulan terör örgütü PKK çadırı Brüksel polisi tarafından koruma altına alındı.
 
															 
														Su İdaresi Başkanı Şanti, İsrail yönetiminin sınır bölgelerinde kuyular kazmak suretiyle su çalması sonucu Gazze Şeridi'ndeki mevcut su sıkıntısının daha da arttığını söyledi.