Merkezde ilk olarak, Göktürk-1 Uydusu ile Türkiye'nin ilk yerli uydusu Türksat 6A'nın yapım ve montajı ile ileri entegrasyon ve çevresel testleri yapılacak.
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın medya patronlarını ‘televizyon kanalları 3-4 dakika HDP’yi gösteriyor diye’ tehdit ettiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP’ye yönelik saldırılarla ilgili bir zanlının tespit edildiğini açıkladı. HDP'nin eleştirilerine yanıt veren Erdoğan, kendisinin ve hükümetin seçim sürecin
Irak Parlamentosu Güvenlik Komisyonu üyesi Niyazi Mimaroğlu, Suriye'den Ramadi'ye yüzlerce IŞİD militanının geçtiğini, koalisyon ülkelerinin buna müdahale etmediğini iddia etti.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, seçimlere yönelik açıklamalarda bulunurken baraj sorununa da değindi...
CHP lideri Kılıçdaroğlu, yabancılara çalışma izni öngören düzenlemeye tepki gösterdi, "6 milyon 200 bin işsize iş buldun da geriye yabancılar kaldı" dedi.
Irak'ta Şii din adamı Mukteda es-Sadr, 'Bağdat, Necef ve Kerbela'ya girecekleri ve buradaki türbeleri yıkacakları' yönündeki tehditleri üzerine IŞİD'i uyardı.
Eric Jan Zürcher, Milli Mücadele kararını alanların ve organizasyonu gerçekleştirenlerin İttihatçı liderler olduğunu savunarak, Cumhuriyet ve İttihatçılar arasında süreklilik olduğunu
Pakistan ve Afganistan istihbarat birimleri ortak operasyon yapma ve bilgi paylaşımı konusunda anlaşmaya vardı
Sağlık Bakanlığı'nın, "Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi 2015-2018" kapsamında 1 milyon bisiklet dağıtımı yapılacağı bildirildi.
Avrupa Birliği dışişleri ve savunma bakanları Akdeniz'de insan kaçakçılarına yönelik askeri operasyon başlatılmasını onayladı. Operasyon, istihbarat toplama, kaçakçı teknelerine çı
S. Arabistan öncülüğündeki koalisyonun, devrik Cumhurbaşkanı Salih'in oğlunun evine düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybedenler oldu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çıktığı canlı yayında koalisyonların istikrar getirmeyeceğini, koalisyon düşüncesinin Türkiye siyaseti üzerinde mühendislik yapanların bir yönlend
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şafak vakti İstanbul'da birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
İHH, Endonezya’daki partner kurumu PKPU ile birlikte Arakanlı göçmenlere yönelik olarak sıcak yemek dağıtımı ve tıbbi yardımlara başladı.