ABD Devlet Başkanı Trump'ın Kudüs kararı ardından Sudan Devlet Başkanı Beşir'den açıklama geldi. Beşir; "Sudan'daki tüm genç erkekler ve kızlar, Filistin davasını savunmak için hazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaman'da yaptığı konuşmada, "İşgal altında olduğu için oraya gidip büyükelçiliğimizi açamıyoruz. Bizim başkonsolosluğumuz bile büyükelçi ile temsil edil
ABD'nin Kudüs kararı sonrası başlayan direniş, Filistin'in hemen her bölgesinde devam ediyor. Filistinli gençler, gösteriler sırasında ABD ve İsrail'e Türk bayrağına sarılarak tepki gö
İzmir’in Çiğli ilçesinde 3 yaşındaki Alperen Sakin’in serviste unutularak ölmesinin ardından görülen iki mahkemeye de gelmeyen tutuksuz sanık Ahmet S., Ayvalık’ta talimatla ifade verdi.
Türkiye düşmanı Sebastian Kurz ve aşırı sağcı FPÖ lideri Heinz Christian Strache'nin koalisyonu yeni hükümet programında Türkiye'yi saf dışı bırakmak istiyor.
Tunceli’nin Pülümür ilçesi Kızılmescit-Karagöl Dere mevkiinde düzenlenen operasyonda öldürülen 8 teröristten birinin 1 milyon ödüllü yeşil listede aranan "Ferhat Yılmaz" kod adlı Mu
Eski CIA Başkanı Michael Hayden, Irak ve Suriye’nin üniter devlet kimliklerinin geride kaldığını ve bölgede PKK devleti kurulacağını söyledi.
Yemen'de iktidar değişikliği talepleri, tarih boyunca gerginlikleri, iç savaşları ve bölgesel ile küresel müdahaleleri beraberinde getirdi.
Yunanistan Eğitim ve Din İşleri Bakanı Gavroğlu, "Mutlaka müftülüklerin akılcı bir düzeye getirilmesi de masaya konmalı. Bunun içinde müftülerin seçimi meselesi de yer almalı." dedi.
Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Mahmud Abbas’a Gazze ve Sina Çölü topraklarında bir Filistin devleti önerdiği iddia ediliyor.
PKK'lı olduğu ve uzun süre dağda kaldığı belirtilen M.A. sorgulanmak üzere getirildiği Alanya'da Emniyet'te üçüncü kattan atladı.
İsrail askerleri, dün Gazze ve Batı Şeria'da 4 kişiyi şehit etti, 367 kişiyi de yaraladı. İsrail’in 2008 yılında Gazze’ye düzenlediği hava saldırısında iki bacağını kaybeden Ebu S
ABD Dışişleri Bakanlığı, "Suriye rejimi delegelerinin engelleme ve oyalama çabalarına karşı Suriye muhalefetinin yapıcı bir şekilde katılımına önem veriyoruz." açıklamasını yaptı
Yemen'de koalisyon güçleri tarafından düzenlenen hava saldırılarında ve çatışmalarda aralarında sivillerin de bulunduğu 27 kişi hayatını kaybetti.
Sudan Milli Ümmet Partisi Genel Başkanı Mehdi, ABD'nin Kudüs kararıyla mücadele için Türkiye, İran ve Arap ülkeleri arasında güvenlik anlaşması imzalanmasını ayrıca bölgede Sünniler