Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika'nın seçim kampanyası müdürü Abdulmalik Sellal, ülkede yapılan gösterilere ve gösteri çağrılarıyla ilgili olarak, 'aklın sesine kulak verme ve
Katar Petrol şirketi, enerji bağımlılığını azaltmak ve 'millileştirme programı' kapsamında, uluslararası 3 şirketlerle 2,4 milyar dolar değerinde anlaşma imzaladı.
CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan adayı Alper Taş, seçim vaadi olarak LGBTİ'ler için meclis kuracaklarını ve birlikte çalışacaklarını belirtti.
Suudi Arabistan ve Pakistan, yenilenebilir enerji, petrokimya ve madencilik alanlarında 69,7 milyar riyal (yaklaşık 18,5 milyar dolar) tutarında 4 mutabakat zaptı ve 1 anlaşma imzaladı.
ABD Merkez Kuvvetleri (CENTCOM) Komutanı Orgeneral Joseph Votel, PYD'li Mazlum Kobani ile görüştü. Kobani, Votel'den ABD askeri de dahil bir grup koalisyon askerinin Suriye'de kalması talebinde
İsveç’ten, Türkiye’ye gönderilmek istenen bir Afgan sığınmacının sınır dışı edilmesini engellemek için THY uçağında ağlayarak bir video çeken uçağın Afgan göçmen indirildi
İYİ Parti, 32'si ilçe ve 24'ü belde olmak üzere toplam 56 belediye başkan adayını daha açıkladı. İstanbul Kadıköy'de oyuncu Kınay, aday gösterildi.
CHP Genel Merkezi, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde İlçe Başkanı Tuncay Akyol ve yönetimini görevden aldı.
İstanbul Ortaköy'de Reina'ya düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının faili Abdulkadir Masharipov, olaydan 2 yıl sonra ifade verdi. Masharipov, katliamı kendisinin
Venezuela'da kendisini geçici devlet başkanı ilan eden Juan Guaido'nun davet ettiği 4 Avrupa Parlamentosu üyesi ülkeye alınmadı.
Yunanistan’ın Midilli Adasına lastik bot ile geçmek isteyen 59 mülteci Sahil Güvenlik Ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Şimdi yeni bir hamlenin arefesindeyiz. Güney sınırımızın tamamını terörden arındırılacak güvenli bölgeler tesis edeceğiz. Operasyonla ilgili planlarımızı,
İYİ Parti'nin Manisa teşkilatı kurucularından ve il başkan yardımcısı Murat Türkekal, 70 partiliyle istifa ettiğini duyurdu.
Suriye'nin İdlib kentinde bombalı araçlarla saldırı düzenlendi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD'nin Fırat'ın doğu kıyısında kurduğu askeri üsleri ve Kürtlere yaptığı silah teslimatlarını çözümü kolay olmayan sorunlar olarak tanımla