Sosyal Medya

Güncel

ErdoÄŸan: Yeni bir hamlenin arefesindeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Şimdi yeni bir hamlenin arefesindeyiz. Güney sınırımızın tamamını terörden arındırılacak güvenli bölgeler tesis edeceğiz. Operasyonla ilgili planlarımızı, stratejilerimizi belirledik.' dedi.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, AK Parti Isparta mitinginde yaptığı konuÅŸmada, "Åžimdi yeni bir hamlenin arefesindeyiz. Güney sınırımızın tamamını terörden arındırılacak güvenli bölgeler tesis edeceÄŸiz. Operasyonla ilgili planlarımızı, stratejilerimizi belirledik." dedi.

ErdoÄŸan'ın açıklamalarından satır baÅŸları:

Isparta'yı görüp de aşık olmamak mümkün mü? Isparta'yı görüp de hayran kalmamak mümkün mü? Aksu, Atabey, EÄŸirdir, Gelendost, Keçiborlu, Senirkent, Yalvaç, Uluborlu, Senikent'ini selamlıyorum. Güller ÅŸehri Isparta'nın güller kokan tüm mahallelerini, tüm köylerini selamlıyorum. Siz Ispartalı kardeÅŸlerimle kucaklaÅŸmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. 788 milyon lira toplam yatırım bedeli olan 41 kalem eserin açılışını yapmıştım.

'ÖYLE BÄ°R CEVAP VERÄ°N KÄ° KALPLERÄ°NE Ä°NŞİRAH OLSUN'

24 Haziran seçimlerinde AK Parti'yi yüzde 48 oy oranıyla Isparta'da birinci parti yaptığınız için sizlere tekrar teÅŸekkür ediyorum. Cumhur Ä°ttifakı'nı yüzde 61 ile zirveye taşıdığınız için her birinize ayrı ayrı ÅŸükranlarımı sunuyorum. Rabbim yol arkadaÅŸlığımızı, dostluÄŸumuzu, muhabbetimizi daim eylesin diliyorum. Sizden 31 Mart'ta yine tarihi bir zafer bekliyorum. Öyle bir cevap verin ki mazlum ve maÄŸdurların kalplerine inÅŸirah olsun. Millet düÅŸmanlarının yürekleri titresin. Kandil'deki, Pensilvanya'daki terör baronlarının dizlerinin bağı çözülsün.

'HEMEN BAKANLARIMI ARACAÄžIM...'

Hazine Maliye Bakanımı, Gıda Tarım Bakanımı, UlaÅŸtırma Bakanı'mı arayacağım buradaki elmaları süratle Ä°stanbul'a Ankara'ya gönderin diye. Benim milletimi kimse sömüremeyecek. Zulmüyle abad olunmaz! Isparta milli iradeye sahip çıkıyor muyuz? Isparta demokrasiye sahip çıkıyor muyuz? Isparta Cumhur Ä°ttifakı'nı zirveye taşıyor muyuz? Isparta tevazu, samimiyet ve gayretle memleket iÅŸi gönül iÅŸi diyor muyuz?

'Ä°NSANA HAYRI, FAYDASI OLMAZ'

Biz dikleÅŸmedik sadece ve sadece Rabbimizin huzurunda rükuda ve secdede eÄŸildik, bunun dışında asla! Ecdat gönülsüz namaz göÄŸe alınmaz demiÅŸ. Yani gönülsüz yapılan ibadetin bile insana hayrı, faydası olmaz. Ä°badetin de siyasetin de temeli samimiyettir. Millete aşık olmadan, sevmeden, derdiyle dertlenip, sevincine ortak olmadan siyasette baÅŸarı yakalanamaz. Bunun için gönül siyaseti, gönül belediyeciliÄŸi diyoruz. Biz siyasete seçim kazanmak için deÄŸil gönülleri fethetmek için girdik.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.