Türkiye enerjide Rusya’ya bağımlılığını azaltmak için mevcut LNG ve doğalgaz depolama tesislerinin kapasitesini artırırken yeni yatırımlar da yapıyor. Özel sektör önümüzdeki yıl
Gürcistan Cumhurbaşkanı Georgiy Margvelaşvili, eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili’nin vatandaşlıktan çıkarılması için karar imzaladı.
AB, 'terör' ve ciddi suçların önlenmesi, belirlenmesi, araştırılması ve adli takibatı için havayolu yolcularının PNR verilerini kullanacağı belirtildi.
Uçak krizi ve Rusya'nın doğalgazı kesme ihtimali Türkiye'de yeraltı depolarında kaç günlük gazın kaldığı merak konusu oldu...
İslam ve göçmen karşıtı görüşleriyle bilinen Hollandalı aşırı sağcı Özgürlük Partisi lideri Geert Wilders, "Türkiye gibi bir İslam devleti Avrupa'nın parçası olamaz" dedi.
Bulgaristan Dışişleri Bakanı Mitov, "Beşşar Esad’a silah taşıdıkları şüphesiyle Rus uçaklarına geçiş izni vermedik" dedi.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK), cep telefonlarında müşteri hizmetleri aramalarının ücretlendirilmesine ilişkin tüketici lehine düzenleme yapacak.
Fransa'da Beziers Belediye Başkanı Robert Menard, yeni bir skandala daha imza attı. Menard, bölgedeki Müslümanların derneklerine ve camilerine gözdağı vermek için uyarı listesi yolladı.
Rusya ve Türkiye arasında özellik Putin-Erdoğan dostluğuyla şekillenen iyi ilişkiler, Rus uçağının sınırda düşürülmesinin ardından geçen 10 günde tepetaklak oldu.
Bakanlığın denetime tabi tuttuğu 825 üründen 215’i güvensiz çıktı. Tespit edilen ürünlerin arasında ıslak mendil ve lensler de bulunuyor.
Rusya'nın ekonomi gazetelerinden RBC'de ve Vedomosti'de ülkenin Türkiye'ye karşı uygulamaya koyacağı yaptırımlar eleştirildi.
Rusya Devlet Duması, Anayasa Mahkemesi'ne başta Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) olmak üzere uluslararası insan hakları ve özgürlüklerini koruma örgütlerinin Rusya'ya yönelik şikâ
Askeri durumun her gün gerginleştiği Suriye'de Moskova, Tahran ve Şam Su-24'ün düşürülmesine karşılık vermeye hazırlanıyor.
Alev Alatlı’ya göre Putin ve Erdoğan, benzerlikleri çok olan iki siyasi lider. Birbirlerini anlayabilirlerdi ama Putin hata yaptı.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Rusya ile yapılan ithalat ve ihracattaki rakamları, başka ülkelerde de rahatlıkla yakalayabilecek çapta bir ülkeyiz. Ama biz gerginliği tırmand