Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısına Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) uzmanlarının sunumu damgasını vurdu.
Antalya Valiliği’nin, şehri terk etmeleri ile ilgili tebligatı, Suriyelileri endişelendirdi. Genellikle bahçelerde çalışan Suriyeliler, "Turistik alanlara gitmiyoruz, bizi göndermesinler" di
Özgür Avrupa Radyosu'nun (Radio Free Europe/Radio Liberty RFE/RL) Azerbaycan Ofisi, savcılık kararıyla mühürlendi.
Başbakan Davutoğlu, eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın cezasının onanması için Cemaat'e atıfla 'Paralel yapı, biz halen buradayız' mesajı veriyor söyleriyle yorumladı. 'Davutoğlu, "
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, medyada yer verilen "Rektör böyle istedi" ve "YÖK torpiliyle kadro" başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtildi.
Suriye ordusuna ait savaş uçağı, başkent Şam'ın Ayn Terma beldesinde "vakum bombalı" saldırı düzenledi. Saldırıda 6 kişi öldü, 40 kişi de yaralandı.
İsrail hükümeti, Batı Şeria'da işgal ettiği Filistin toprakları üzerinde yerleşim birimleri kurmaya devam ederken, İsrail Yüksek Mahkemesi'nin verdiği karar, İsrail hükümetine yıkım
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın maksadını aşan, sabır ve tahammülleri zorlayan konuşmaları' başlığı altında yazılı bir açıklama yaptı.
Kanser araştırması yapan uzmanlar kansere çözüm bulamadı ama yanlışlıkla kelliği tedavi ettiler.
Karaman Valiliğince, Ermenek'teki maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerinin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla başlatılan yardım kampanyasında toplanan paranın 1 mily
PKK çözüm sürecinde, hükümetin özellikle istediği “kamu düzeninin sağlanması” şartına karşılık gelecek önemli bir adım attı. Örgütün gençlik yapılanması kitlesel eylemlerde
Avustralya’da bir kanguru, kendisini ve yavrusunu görüntüleyen insansız hava aracını zıplayarak aşağı indirdi ve kullanılamaz hale getirdi.
Eski SHP İzmir Milletvekili Erol Güngör'ün oğlu Mustafa Güngör'ün TBMM lojmanında öldürülmesine ilişkin yargılanan sanık Abdullah Gökalp, bulunduğu cezaevinden alınan ifadesinde, "Be
Türkiye, uzun bir aradan sonra yeni yılı karla karşılayacak. Yılın son günü kar yağışı bekleniyor. İstanbul'un ise yüksek yerlerinde Çatalca, Silivri, Artanavutköy gibi yerlerinde kar
Çin'in baskı ve zulümlerinden kaçarak Tayland'a sığınan ve orada tutuklanan 360 Uygur Türkü ilk kez görüntülendi.