Deraa'daki bombardımanda hayatını kaybedenlerin arasında bulunan hamile kadının o an doğan bebeği bir mucize misali dünyaya gözlerini açtı.
Genelkurmay Başkanlığı internet sitesi üzerinden dün (11 Ekim) Türkiye - Suriye hududunda yaşanan olaylara ilişkin bilgi verildi.
İngiltere Savunma Bakanlığı, 12 askerden oluşan "özel bir ekibin" Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütüne karşı savaşan Kürt peşmergeleri eğittiğini açıkladı.
Konya'da, evliliklerinin üçüncü yılında ikinci üçüz bebekleri olacağını öğrenen Karakılçık çifti, mutlulukla endişeyi bir arada yaşıyor.
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun (HSYK) 10 asıl 6 yedek üyesini belirlemek için yapılan seçim başladı.
Adana'da eşine 'Hadi çabuk ol' şeklinde el işareti yapan Yusuf Gülderen, yanlış anlaşılınca kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürüldü.
UNRWA, İsrail'in Gazze ablukasının "Gayrimeşru" olduğunu söyledi.
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun 10 asıl 6 yedek üyesi bugün belirlenecek.
Başbakan Davutoğlu, Malatya dönüşü uçakta net mesajlar verdi: Yol haritası belli, HDP'liler de her şeyden haberdardı. Buna rağmen 'çözüm sürecini bozarım' diye şantaj yaptılar. Bize
İslam'da Modernleşme üzerine çalışan Prof. Dr. Bedri Gencer, Batı'nın sekülerleştirme sürecini İslam'a uygulamak istediğini, 'din olarak Türk İslamı' (Sivil İslam) ve 'medeniyet olara
Frederik Novvicki, Polonezköy'ün namı yurt dışına yayılmış icraatçı muhtarı... Köyün ilk camisini de yapan gayrimüslim muhtar, son seçimlerde yüzde 51 oy aldı. Onun en önemli özell
Kandil'in Kobani provokasyonlarının hemen öncesinde, İran ve Alman istihbarat birimleri ile yoğun bir temas kurduğu belirlendi. İran istihbaratının dış operasyonlarını yürüten Kasım S�
Mısır'da yoğun güvenlik önlemleri altında başlayan yeni akademik yılda, darbe karşıtı öğrenciler pek çok kentte gösteriler düzenlendi.
Son yaşanan şiddet ve vandalizm olayları nedeniyle güvenlik kanunlarında değişikliğe gidilecek.
Bugün yapılacak olan HSYK seçimleri öncesinde bir grup siyasetçi ve gazeteci, Ortaköy’de bir teknede toplantı halinde görüntülendi.