Yunanistan'ın yeni lideri Alexis Tsipras'ın yasalara göre kabineyi kurarken papaz huzurunda İncil'e el basarak yemin etmesi gerekiyor. Din dahil her türlü kurumu reddeden AB karşıtı partinin
Yunanistan'da seçimleri kazanan ancak hükümet çoğunluğunu iki sandalye ile kaçıran solcu Syriza, 13 milletvekili çıkaran ANEL ile hükümet kurma konusunda uzlaştı.
Mısır'da Şeyma Sabbah'ın polis müdahalesiyle öldürülmesinin hemen ardından dün başlayan 25 Ocak devrimi gösterilerinde kendilerini 'El Iqaab El Sevri' şeklinde tanımlayan gruplar silahl�
Protestocular kavganın, yoksulluğun ve yolsuzluğun olmadığı bir Yemen istiyorlardı. Artık bu gerçekleşmesi zor bir hayal gibi görünüyor.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, YPG güçlerinin IŞİD’in 16 Eylül’den bu yana kuşattığı Kobani kasabasında kontrolü tamamen sağlamaya yakın olduğunu belirtti.
Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü üyelerinin Hakkari'de ileri emniyet üs bölgelerine uzun namlulu silahlar ile taciz ateşi açtığını açıkladı.
Rus ayrılıkçılar, doğu Ukrayna'da bir elektrik istasyonunu vurdu. Donetsk'teki bir madende elektriksiz kalan 500'e yakın işçinin mahsur kaldığı öğrenildi.
Özbek Hoca olarak bilinen Abdullah Buhari suikastini gerçekleştirdiği iddiasıyla tutuklanan Eldar A.'nın sorgusunda cinayetle ilgili her türlü detayı anlattığı öğrenildi.
Kadıköy Belediyesi, İslam dünyasını ayağa kaldıran karikatürü ücretsiz dağıttığı gazetede sansürsüz yayınladı.
CHP'ye yakınlığı ile bilinen Tarık Akan, Almanya'da düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada önce millete hakaret etti sonra da içtiği alkolün sorumlusunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip E
Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında çıkan çatışmada Ermeni askerlerin açtığı ateş sonucu Azerbaycan ordusundan üç asker şehit oldu
Avustralya'nın Hume kentinde her yıl verilen Yılın Vatandaşı" ödülünü bir Türk kazandı.
Kılıçdaroğlu'nun karşı çıktığı başkanlık sistemi konusunda Mustafa Kemal'in de Erdoğan'la aynı fikirde olduğu ortaya çıktı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında olağanüstü toplanan CHP MYK’da 2015 seçim stratejisi masaya yatırıldı ve 4 ana başlık belirlendi.
Yunanistan'da seçimin galibi Syriza, yakın zamana kadar Euro’dan ve NATO’dan çıkmaktan söz ediyordu. Ancak seçim yaklaştıkça bu fikirlerinden geri adım attı. Syriza’nın önceliği AB il