Kilis’in karşısındaki Dikmetaş ile Yazıbağı köylerinin TSK ve ÖSO tarafından teröristlerden temizlenmesiyle YPG/PKK'lı teröristler tarafından kullanılan tüneller de ele geçirildi.
TSK ve ÖSO, Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in batısındaki Deyr Ballut köyünü YPG/PKK'dan temizledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrin Harekatı'nda bir helikopterimizin düşürüldüğünü açıklamasının ardından Afrin'deki Cinderes bölgesinde terör hedefleri yoğun ateş altına alındı.
Başbakan Binali Yıldırım, Afrin Harekatı'nda düşen halikopterle ilgili açıklama yaptı. Düşen helikopterin ATAK olduğunu söyleyen Yıldırım "Şehidimiz var. Saldırı olup olmadığıyl
Suriye rejiminin vurarak düşürdüğü İsrail’e ait F-16 uçağının ardından Ürdün’nün kuzeyine bir füzenin düştüğü açıklandı.
Partisinin İstanbul İl İstişare Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir helikopterimizin bugün düşürüldüğünü açıkladı.
Terör devleti İsrail'in terörist ordusunun sözcüsü Jonathan Conricus, İsrail'e ait savaş uçağının düşürülmesine ilişkin ülkesinin gerilimi arttırmak istemediğini ancak ağır bedel
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) geçen hafta gerçekleştirilen toplantısında ele alınan rapor, Adnan Oktar'ın yayınlarındaki "kadın-din istismarı" gerçeğini de gözler önüne s
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) sınırlarımızdaki terör koridorunu engellemek için başlattığı, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) destekli Zeytin Dalı Harekatı'nda öldürülen terörist sayısı
Suriye'ye saldırı düzenlerken uçaksavarlar tarafından hedef alınıp düşen İsrail savaş uçağından kurtulan iki pilottan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.
2. Abdülhamid Han, Sultan 2. Mahmud ve Sultan Abdülaziz ile 19 hanedanın medfun olduğu Sultanahmet'teki türbe restorasyondan kapılarını açtı.
Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, ''Gelin şuna karar verelim; biz Afrin'de PKK ile mi mücadele ediyoruz? Biz PKK'ya terör operasyonu yapıyoruz, ama yedi düvelle savaşıyoruz. İşin do
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerilerin tarihi toprağı olan Erivan'a dönüşün siyasi ve stratejik bir hedef olduğunu belirtti.
Zeytin Dalı Harekatı'nda hava sahasının açılması ile kuzey-batı hattı Kırıkhan-Hassa- Deli Osman bölgesindeki 65 km'lik sınırın 56 km'lik bölümünde kontrol sağlandı ve ilk kez deri
Afrin'e ''Zeytin Dalı'' harekatı devam ederken İran'nın harekata karşı tavrı devam ediyor. Peki İran neden Afrin konusunda bu kadar kaygılı?