Suriye’nin Cerablus bölgesinde bulunan sınırda art arda 2 büyük patlama meydana geldi.
Yemen'in Aden şehrinin güneyinde bulunan bir askeri yerleşkeye yönelik intihar saldırısında ilk belirlemelere göre 45 kişi öldü, 60'dan fazla kişi yaralandı.
Trabzon’da bazı muhtarlar son dönemde artan terör saldırılarının ardından koruculuk sisteminin bölgeye getirilmesini istedi.
İsveç'in Västervik kentinde bulunan bir sığınmacı kampında çıkan kavgaya müdahale eden polis bir sığınmacıyı vurdu.
Avusturya’nın başkenti Viyana’daki Uluslararası Schwechat Havalimanı’nda yaşanan teknik arızadan dolayı çok sayıda uçuşun iptal edilmesi kaosa neden oldu.
Türkiye'nin terör örgütü YPG ve DAEŞ'e yönelik operasyonlarından rahatsız olan uluslararası medya, harekata yönelik iftiralarına hız verdi.
Almanya Başbakan Yardımcısı ve SPD Genel Başkanı Sigmar Gabriel, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Gabriel, “Türkiye’ye desteğimizi daha güçlü şekilde
15 Temmuz’da yapılan başarısız darbe girişiminin ardından yasadışı yollarla Yunanistan'a kaçan darbeci askerler Fransa, İspanya ve Belçika'dan sığınma talebinde bulundu.
Terör örgütü DAEŞ'in baskıları sonucu 3 yıl önce Cerablus'tan ailesiyle Türkiye'ye sığınan Suriyeli Ahmed el-Cedir, Fırat Kalkanı Harekatı sayesinde evine kavuşmanın mutluluğunu ya�
Fransız Bakan Segolen Royal, ticaret anlaşması yapmak için gittiği Tahran'da ülkesindeki tesettür yasaklarına rağmen başörtüsü kullandı.
Tuncay Özkan Kadın Polisler için yapılan son düzenlemeden rahatsız
Konya'da bulunan jandarma il komutanlığı kapatıldı
Antalya'da bulunan NATO Dolum üssünde sızma yaptığı iddia edilen iki sivile ateş açıldı olay yerine çok sayıda polis sevk edildi
15 Temmuz'daki darbe girişimine ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde darbeciler ByLock’tan gelen şifreli talimat ve mesajları okurken görülüyor. Mavi tişörtlü sivilin, Gen
Suriye ordusuna ait bir helikopterin Halep'te taziye çadırına düzenlediği varil bombalı saldırıda 20 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı