TRT iki üst düzey yöneticisiyle yollarını ayırdı. TRT'de yaşanan depremin bu iki isimle sınırlı kalmayacağı konuşuluyor.
Rus Ortodoks Kilisesi, Moskova yönetiminin Suriye müdahalesini meşru gösteren açıklamalarda bulundu.
"Diyanet ahlaksız soruyu önce cevapladı sonra siteden kaldırdı" iddialarına sert tepki gösterdi.
Sınır Tanımayan Doktorlar örgütü, Suriye'de rejim güçleri ve Hizbullah'ın 7 aydır kuşatma altında tuttuğu Madaya’da 23 kişinin açlıktan öldüğünü açıkladı. BM de 40 bin kişini
Şırnak'ın Cizre İlçesinde bir uzman çavuş PKK'lıların saldırısı sonucu şehit oldu. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde çıkan çatışmalarda da 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı.
Japonya, Lübnan halkının yükünü hafifletmek ve Suriyeli sığınmacılara harcanmak üzere 2 milyon dolar yardım sundu
Adolf Hitler'in Kavgam kitabı, Almanya'da 70 yıl aradan sonra çıktığı gibi tükendi
Güney Kore, Kuzey Kore'ye sınırına yerleştirdiği dev hoparlörler ile tekrar propaganda yayınına başladı.
Moody's, "Zayıf yuanın Çin ve dünyanın geri kalanı için daha geniş ve negatif etkileri olabilir" uyarısında bulundu.
Rusya, nükleer eğitim verdiği Türk üniversitelerin öğrencileriyle ilgili anlaşmayı iptal etti
Tony Blair'in dönemin Libya lideri Kaddafi ile 25 Şubat 2011'de yaptığı telefon konuşmaları yazılı olarak yayınlandı.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu.
İstanbul'da polis, HDP Beyoğlu İlçe Başkanlığı'nda arama başlattı. Okmeydanı ve Esenler'de de birçok adrese operasyon düzenlendi. Arama tamamlanırken, HDP İlçe Eş Başkanı Rukiye Dem
Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Heniye bazı tarafların Batı Şeria ve Kudüs'de İsrail'e karşı başlatılan İntifadadan korktuğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın Suriye'deki Türkmen bölgelerini vurmaya devam ettiğini ve bu ülkenin Suriye'deki varlığını, uluslararası hukukun kitabına uydurduğunu söyledi. Erdoğan