Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş Ankara Keçiören'de evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Yokuş saldırıda yara almazken, ş
El Bab'da Rusya savaş uçağının kazaen vurduğu binanın enkazından yaralı olarak çıkarılan uzman çavuş tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
CHP, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonunda ihraç edilen akademisyenlerle ilgili bir alt komisyon kurulmasını istedi.
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, partili cumhurbaşkanlığı ile ilgili endişelerini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğana anlatmak için yanına gitmek istediğini söyl
Cumhuriyet gazetesi provokatif bir habere imza attı.Bu defa da internet sayfası üzerinden 'Cemevi ateşe verildi' yalanını yaymak istedi.
"Çiyager" kod isimli teröristin cenazesine katıldığı gerekçesiyle HDP milletvekilleri Konca ve Aslan hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Kipa hisselerinin yüzde 95,5'nin Tesco Overseas Investments Limited'den Migros Ticaret AŞ'ye devri işlemi, Rekabet Kurumu tarafından onaylandı.
ABD'nin Türkiye ile başlatmak istediği ortak Rakka operasyonu, ülkemizi çevrelemeyi amaçlayan Kuzey Suriye'deki terör koridorunu engellemeye dönük Fırat Kalkanı müdahalesini amacından sap
Mepanews'in Türkçe'ye çevirdiği analizi, War is Boring'ten Tom Cooper kaleme aldı:
Brezilya'nın Espirito Santo Eyalet Valisi şiddet olaylarını bastırabilmek için merkezi hükümetten takviye birlikler istedi
Fırat Kalkanı Harekatı bir hibrit operasyondur. Bir tarafta MİTin dış operasyon dairesi tarafından ÖSO yönlendirilmekte, diğer tarafta ise Özel Kuvvet Komutanlığı sorumluluğunda k
687 Sayılı Olağanüstü hal kapsamında bazı düzenlemeler yapılması hakkında Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.
İsrail'in Kassam Tugayının rehin aldığı 4 İsrail askeri için takas istediği belirtildi.
İstanbul polisi, lüks bir sitede 40 kilo uyuşturucu ele geçirdi. Şüphelilerin sevkiyat sırasında, "Drone" ile çevreyi izlediği, polis olup olmadığını incelediği ortaya çıktı.
Gaziantep, Kilis ve Hatay çevrelerinde, yarın gerçekleşmesi beklenen toz taşınımı olayına karşı vatandaşlara 'tedbirli olun' çağrısı.