Sosyal Medya

Güncel

Cezaevi firarisi 2 çocuğunu serbest bıraktı

Şanlıurfa’da gasp ettiği takside eşi ve 4 çocuğunu dün geceden bu yana rehin tutan cezaevi firarisi Osman B., en küçük çocuğunu 18 saat sonra serbest bıraktı. Polisler tarafından alınan ismi öğrenilemeyen çocuk tedavi için hastaneye götürüldü.



Şanlıurfa'da eşini ve çocuklarını rehin alan cezaevi firarisi, 18 saat sonra iki çocuğunu serbest bıraktı. Çocuklar sağlık kontrolleri yapılmak üzere hastaneye götürüldü.
 
EŞİNİ VE 4 ÇOCUĞUNU REHİN ALMIŞTI
 
Åžanlıurfa'da izinli olarak çıktığı Hilvan Açık Ceza Ä°nfaz Kurumuna geri dönmediÄŸi ileri sürülen Osman B., eÅŸi ve 4 çocuÄŸuyla bindiÄŸi ticari takside seyir halindeyken polis kontrolüne rastladı.  Polis ekiplerini görünce silahını çıkaran Osman B., taksi ÅŸoföründen durmamasını istedi. Ticari taksi, kurulan kapan nedeniyle yaklaşık 500 metre kaçabildi. Durdurulan taksinin ÅŸoförü ÅŸahsın dalgınlığından faydalanarak taksiden çıkmayı baÅŸardı. Taksi ÅŸoförünün kaçarak polise sığınması üzerine ÅŸahıs bu kez elindeki silahı araçta bulunan eÅŸi ve çocuklarına doÄŸrulttu. Polislerden uzaklaÅŸmalarını isteyen ÅŸahıs, aksi takdirde eÅŸini, çocuklarını ve kendisini öldüreceÄŸini söyledi. Bölgeye çok sayıda polis ile psikolog gönderildi. Özel Harekat polislerinin de sevk edildiÄŸi olayda çevrede geniÅŸ güvenlik tedbirleri alan polis, ÅŸahsı ikna ederek rehineleri kurtarmaya çalışıyor. Yaklaşık 17 saattir süren görüşmelerde polisin yanı sıra ticari taksi ÅŸoförünün de firari ÅŸahsı ikna etmeye çalıştığı öğrenilirken, süren çabalara raÄŸmen ÅŸahıs henüz ikna edilemedi.
 
18 SAATTÄ°R Ä°KNA EDÄ°LEMEDÄ°
 
Osman B.'yi ikna çalışmaları 18 saattir aralıksız sürürken, şüpheli polisten bir araç tahsis edilmesini ve serbest bırakılmasını istedi. EÅŸi ve çocuklarını da yanına alacağını söyleyen Osman B.'nin ikna çabaları sürüyor. Ayrıca olay yerine emniyet ekipleri tarafından çaÄŸrılan Osman B.’nin babası ile çok sayıda yakını da Osman B.’yi ikna edemedi. İçerisinde bulunduÄŸu ticari aracın sahibinin de polis gözetiminde ikna çalışmalarına katıldığı görüldü.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.