11 Eylül, Afganistan, Rusya, S-400, Kuzey Kore, Irak, İran, Suriye, DEAŞ derken hızlı değişen süreçlerle başı dönen dünya gündeminde başarısız olan Çin politikası sonrası strateji
Ankara’dan Burdur’a giden yolcu, otobüsün merdivenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tam sayfa fotoğrafı bulunan gazete sayfasını koyan şoförden şikayetçi oldu. Şoför, ifa
Yeni parti iddialarıyla gündemden düşmeyen, son günlerin en çok konuşulan iki ismi Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu, Necmettin Erbakan'ın hayatını anlatan belgesel için ekrana çıktı.
31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerinde kullanılacak oy pusulaları belli oldu.
Turkcell yönetim kurulu üyesi Tuvan Yalım görevinden istifa ederken, yerine Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın atandı.
Mehmet Ocaktan- Karar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bizim vatansever, milliyetperver olmaktan başka, bu ülkede bir beraber olmaktan başka gayemiz olamaz. Onun için 'Rabia' diyoruz.' dedi.
Cezayirli diplomat Zitout, “Suudi Arabistan ve BAE, Cezayir halkının özlemlerine karşı durmakta ve Libya, Mısır ve Suriye'de olduğu gibi ülkedeki devrimi yıkmak ve kaos yaymak istemektedir
Trump’ın yeni haftanın ilk gününde Kongre’den Meksika duvarı için 2020 bütçesinde 8.6 milyar dolar daha isteyeceği belirtildi. Bu oran Kongre’nin geçen 2 yılda sınır projeleri için
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, yaklaşan seçimlerin Hamas'a karşılık verme konusunda engel olmadığını söyleyerek, 'Seçimlere güvenmeyin, gerekirse yine saldırırız' dedi.
Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, AK Partili Binali Yıldırım, yerel seçim kampanyası çerçevesinde bazı Alevi Bektaşi dernekleriyle 'Can'larla Buluşma' progra
MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'CHP Genel Başkanı, siyaseten iflas etmiştir, HDP ile poz vermekten, Türk düşmanlarıyla kol kola girmekten, Aziz Atatürk'ün kemiklerini sızlatmaktan hiçbir rah
Afgan güvenlik güçlerinin Maydan Vardak vilayetinde düzenlediği operasyonda 3 sivilin öldüğü bildirildi.
Yeni parti iddialarıyla gündemden düşmeyen, son günlerin en çok konuşulan iki ismi Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu, Necmettin Erbakan'ın hayatını anlatan belgesel için ekrana çıktı.
Almanya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'ye seyahat edecek vatandaşlarına düşünce ve ifade özgürlüğü konusunda dikkatli olmaları uyarısında bulundu.