Filistin İstanbul Başkonsolosu Abdülkerim El Hatip, "Türkiye bu dava için ne gerekiyorsa yapar. Bizim için Türkiye’de ne varsa biz ona saygılıyız. Türkiye bu dava için ne gerekiyorsa yapa
Rusya Türk ürünlerine resmi olarak ambargo ilan etmiş değil; ancak gümrüklerde 'tam denetim' uygulaması adı altında ürün geçişinin neredeyse tümüyle engellenmesi, Rusya içinde de tepk
Rusya, Çin ve Orta Asya devletleri, İslam’ın ve şiddetin Sovyet sonrası kurulan bölgelere sızmasını engellemek Afganistan’ın kuzeyinde “tampon devletçikler” kurma planları yapıyor.
3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Etüt-Proje İhalesi için şartname satın alan 23 firmadan 12'si teklif sundu. İhalenin ardından mühendislik çalışması yapılacak ve güzergah net olarak be
Çin'de meydana gelen heyelanda tam 67 saat sonra bir kişi sağ olarak kurtarıldı.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 'Güneydoğu'da ortam normalde döndüğünde öğretmenlerimiz geri dönecekler' dedi.
Ankara'nın Keçiören ilçesindeki Osmanlı Halk Pazarı'nda çıkan yangında 250 işyeri tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
İran zenginleştirilmiş uranyum stoklarını tamamına yakınını Rusya’ya ihraç edecek.
İlk yerli İHA olan Bayraktar TB2'ye Roketsan’ın geliştirdiği anti tank füzesi takıldı. Bayraktar, dün atış testlerini başarıyla tamamladı.
İlk yerli üretim İnsansız Hava Aracı Bayraktar TB2 silahlandırıldı. Üzerine Roketsan’ın geliştirdiği anti tank füzesi takılan Bayraktar, dün atış testlerini başarıyla tamamladı.
Bağdat yönetimi, Irak'ın Başika bölgesindeki Türk askerlerinin bir kısmının değil, tamamının topraklarından çekilmesini istedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, teknoloji alanında Türkiye'nin attığı adımların önemine "Şayet bugün biz kendi uydularımıza, yazılımlarımıza ve teknolojimize sahip olmasaydık inanın bana y
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "muhalefet başkanlık sistemini istemiyor mu, tamam o halde o da ayrıca oylamaya sunulsun" dedi.
"Irak ve Suriye'de IŞİD'e karşı yürütülen hava saldırıları etkili olmuyor. Bölgenin tamamına baktığınızda IŞİD bunca bombardımana rağmen geçen yıldan daha güçsüz değil ve hal
Türkiye'nin Rus jetini düşürdüğü 19-24 Kasım tarihleri arasında Rusya'nın, 16 kez sınırı ihlal ettiği ortaya çıktı.