Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz OHAL'in MGK'nın değerlendireceğini ifade etti
Darbeci askerlerin Gayrettepe'deki Türk Telekom Genel Müdürlüğü'ne girmeyi planlamıştı.
FETÖ'nün Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı öldürmek için gönderdiği timin sorumlusu Sönmezateş'e MİT Müşteşarlığı vaad ettiği ortaya çıktı.
Azerbaycan'da, Gülen'e bağlı Kafkas Üniversitesi kapandı.
FETÖ savcısı Zekeriya Öz'ün, henüz yayınlanmayan kitabı yüzünden tutuklayıp cezaevine attığı gazeteci Ahmet Şık, bir darbe ittifakı yapıldığını, darbe gecesi tarafların birbirin
15 Temmuz cunta kalkışması, kökü okyanus ötesinde olan büyük bir planı faş etti. Darbe girişimi, başarılı olsaydı tüm coğrafyamızı etkileyecek menfur bir plan devreye girecekti. Hem
Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) yaptığı açıklamaya göre 1577 dekan istifa etti.
Twitter'ın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Fuat Avni, dün gece yarısı saat 03:00'te yapılan operasyonla yakalandı.
Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tedavi gören iki rütbeli asker firar etti.
15 Temmuz darbe girişimini engellemek için Kazan'dan Akıncı'daki 4. Ana Jet Üs Komutanlığı önüne giden 70 yaşındaki Mustafa Zorova yaşadıklarını anlattı.
Bilişim uzmanları, uçtan uca şifreleme sistemiyle korunması nedeniyle darbecilerin WhatsApp’ı tercih ettiğini kaydetti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılan saldırı esnasında aynı otelde bulunan Ertuğrul Sağlam yaşananları anlattı.
15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili attığı tweetleri tepki çeken Hakan Şükür, Twitter adresini takipçisi olmayanlara gizledi.
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın yaveri ve darbe soruşturması kapsamında tutuklanan Piyade Yarbay Levent Türkkan, her şeyi itiraf etti.
İstanbul 2. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Özkan Aydoğdu ifadesinde inandığı emri uyguladığını ve köprülere tank sevk ettiğini söyledi