RTÜK, Yol TV'nin yayınlarının sona erdirilmesine karar verdi.
Sabahattin Önkibar, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov'un ölümü üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj verildiğini söyledi...
İnsan Hakları İzleme Örgütü, PKK uzantılı grupların Iraklı Kürt ve Yezidi çocukları silah altına aldığını, örgütten ayrılmak isteyenlere baskı uyguladığını açıkladı. Örg�
İslam Kalkınma Bankası (IDB) Başkan Yardımcısı, Sayed Aqa, Türkiye'nin IDB'nin önemli üye ülkelerinden bir tanesi ve bankanın uzun vadeli bir partneri olduğunu belirtti.
FETÖ'nün darbe girişimi sonrasında itirafçı olan "Şapka" kod adlı şüpheli, Ankara'da darbe planının yapıldığı "danışmanlık merkezi" olarak kullanılan 3 katlı villadaki çalışmal
Dera ve Kuneytra'daki mülteci kamplarında başlatılan "mobil okul" uygulamasıyla, iç savaşın akamete uğrattığı eğitim ve öğretim hayatının kısmen telafi edilmesi hedefleniyor
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, resmi temaslarda bulunmak için gittiği Ermenistan’da, dün mevkidaşı Serj Sarkisyan’la görüştü.
Ankara'da bir sergide öldürülen Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov'un suikastçı Mevlüt Mert Altıntaş saldırıdan 3 gün önceki görüntüleri yayınlandı.
İTO Başkanı Çağlar, "İTO olarak 2017'de ekonomide 'milli seferberlik' ilan ediyoruz" dedi
BM Genel Kurulu, Suriye’de savaş suçları iddialarını araştırmak ve delil toplamak üzere heyet kurulması yönündeki tasarıyı onayladı. Şam Yönetimi, Rusya ve İran karara itiraz etti.
Suikastın ardındaki karanlık güçler, suikastle kışkırtılmak istenen Rusların medyasını bile manipüle edebilecek kadar etkili.
ABD'nin Bağdat Büyükelçisi Silliman, örgütün Irak'taki mevcudiyetinden üzüntü duyduklarını ifade etti.
Binlerce senelik kaidedir: Elçiye zeval olmaz. Size gelen elçi, kimi temsil ederse etsin, sizin namusunuza emanettir. En azılı düşmanınızın elçisine bile dokunamazsınız. Bu böyledir.
İDO ve BUDO sabah yapılacak olan tüm dış hat deniz otobüsü seferlerini olumsuz hava şartları nedeniyle iptal etti İstanbul Deniz Otobüsleri, bugün sabah yapılacak olan tüm dış hat sef
El Bab’da çatışmaların şiddeti bugün itibarıyla zirveye ulaştı. Özel Kuvvet personeli, komandolar ve Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO) kente girmesiyle beraber çatışmalar meskun mahal ç